Taikaviitta-taskarit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette taikaviitasta? Minusta taikaviitta on kyllä hyvä mutta tuplanolla päihittää...

-apapusipusi-

-se parhaiten nauraa joka viimeiseksi nauraa-

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Taikaviitta on oikein loistava hahmo, jota onneksi näkee joka taskarissa. Tosin kaikki Taikaviitta-tarinat eivät ole niin loistavasti onnistuneita. Useissa nykyajan Taikaviitta-tarinoissa Taikaviitta taistelee rikollisuutta vastaan vain välineidensä voimin. Vanhanajan Taikis-tarinoissa hän sentään taisteli useasti myös paljain käsin, eikä ollut niin riippuvainen varusteistaan.

Vierailija

Olen samaa mieltä Akupojun kanssa.

Taikaviitta todella on loistava hahmo. En välttämättä ostaisi taskaria, ellei siinä olisi Taikaviitta jaksoa. Kaipaisin lisää niitä Taikaviitta tarinoita, joissa on myös Ireyon. Semmoisia tarinoita on esim. taskareissa Yövuoro ja Likaista peliä. Taikaviitalla on paljon eri laitteita. Ne tekevät Taikaviitasta mielenkiintoisen, mutta niillä roistot saa kiinni liiankin helposti. Onneksi on joitakin tarinoita, joissa Taikaviitta joutuu todella rehkimään saadakseen tietyn roiston tai roistoliigan kiinni.

Vierailija

mielestäni taikaviitta on kyllä aika hyvä. Paras lukemani taikaviitta-taskari on 98, taikaviitan tähtihetket. siinä on paljon loistavia taikaviitta-tarinoita.

Vierailija

Ensimmäiset Taikaviitta-tarinat (AATK 41, Aku Taikaviitta) ovat minusta yhä parhaita, ihan legendaarista tavaraa ja niistähän kaikki alkoi. Myös Taikaviitta taas vauhissa (AATK 48) on tosi hyvä.

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Muutaman vuoden takaiset Taikaviitta-tarinat olivat vielä siedettäviä, mutta nykyään se on mennyt pikemminkin nössöilyksi kun Taikaviitta pärjää vain koneitten avulla.

Vanhoissa tarinoissa oli sentään potkua

Vierailija

Taikaviitta on hyvä hahmo, mutta nykyiset tarinat ovat hieman pilanneet hyvää hahmoa. Itselläni on ensimmäinen Taikaviitta-taskari Aku Taikaviitta, joka on yksi parhaista lukemistani taskareista.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Taikaviitta-taskarit

Löllökebab-98 - 12.05.11 05:28 (ID 749121)

Pidän kyllä taikaviitasta, mutta vanhat tarinat oli pljon parempia!!!


Samat sanat:]

Vierailija

Olen teidän kanssa samaa mieltä.Verrataanpa kunnon vanhanajan taskareiden Juhlaraha ja Taikaviitalle tapahtuu.Taikaviitta tarinoita nykyisiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat