Ankkalinnan uutiset.

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Mitä on tapahtunut ankkalinnassa? Onko Julle Ankanpään patsas kaatunut, onko Roope menettänyt rahansa, Onko pelle keksinyt aivan mahtavan keksinnön, Mainostetaanko Ankkalinnassa uutta Sario ralaxy-peliä, onko joku hyökkäämässä Ankkalinnaan vai onko kenties Avaruusolioita havaittu Ankkalinnassa? Sen saat päättää sinä itse! Eli kaikki voivat tulla kirjoittelemaan tänne uutisia, mitä Ankkalinnassa on tapahtunut. Teidän viestinne on siis Ankkalinnaan ilmestyvä lehti. Jos kirjoitatte vaikka kolme pientä uutista, ja kirjoitatte samaan viestiin jotain muuta tästä Topasta, niin niin ei saa tehdä. Tässä esimerkki:

------------------------------

Joku käyttäjä: Roopen rahasäiliöstä on varastettu yksi lantti. Syylliseksi epäillään Milla Magiaa, sillä Roope sanoo näin:" Ensilanttini hävisi ihan tyhjään. Miten se on mahdollista? Tietenkin niin, että Milla Magia on loihtinut lanttini pois. Yäääh!" Asiaa selvitellään. Mitä on tapahtunut?

Myös hyvä-onnisin palkinto on jaettu. Kuka on voittaja? "Sama joka ennenkin.." toteaa mauri raumi. Sma joka ennenkin? Kuka hän on? "H-kirjaimella alkava ja.." Selvä. Hyvät uutisen lukijat voittaja oli siis "Sama joka ennenkin"!

Iso kolari on sattunut Ankkalinnassa. Asiasta ei tiedetä vielä mitään muuta, koska törmäys tuli vasta äsken.

Tämä on hyvä topic!

--------------------------------------

Noin ei saa siis tehdä, koska ei Ankkalinnan lehdessä voi lukkea "hyvä topic!" Mutta! Voitta myös merkitä katko viivalla:--------------- merkiksi mistä Uutiset alkaa ja mihin loppuu. Kun uutisesi on tehty, ja sinulla on vielä jotain asiaa tästä topicista, niin laita väliin katkoviiva.

------

Tai jokin muu merkki, josta sen erottavat kaikki.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (10)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

*************UUTISIA****************

karhukopla on karannut konnansuon vankilasta! Tapaus sattui klo 15.10, vähän aikaa sitten, ja konnat ovat ilmeisesti pakomatkalla. Vielä ei heidän olinpaikastaan ole tietoa.

Ankalölislotossa jossa on arvottu 10 miljoonaa euroa on voittanut joku muuukin kuin HAnnu hanhi! Koira koiranen-niminen henkilö kommentoi voittoaan näin: "en olisi uskonut tätä todeksi. Lahjoitan rahasta suurimman osan köyhille ja hyväntekeväisyyteen, loput otan itselleni!" toimitus onnittelee voittajaa.

ILTA-PULU 22.3.2011 Nettisivuuutiset

***********************************************

Vaikuttaa hauskalta topalta.

Vierailija

___________________UUTISIA_____________________

Mustakaapu on karnnut koonasuon vankilasta. Hän on ilmoittanut Rikolliset lehteen että hän etsii ahkeria kanssa rikolllisia.

Roope Ankkaa on varoitettu tapahtumasta. Juttua seurataan parhaillaan Ankka radiossa.

Uutiset vielä tänään kello 21.50 ja 22.50.

Näkemiin.

Tupu + Hupu + Lupu = Anaknpojat.

Vierailija

----------------------- ILTA-PULU-------------------

Ankkalinnaan ollaan rakentamassa uutta keilahallia.

Kansalaiset ovat siihen pääasiassa tyytyväisiä, paitsi eräs herra nimeltä A.Ankka. Hän kapinoi vanhan lentokentän tuhoamista vastaan, sillä siellä hän selätti ensimmäisen kerran herra Hanhen.

----------------------------------------------------

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Jatkoa vilkun mustakaavun karkaus uutiselle)

-------------Uutisia!---------------

Mustakaapu ei ole vielä onneksi päässyt murtautumaan Roope Ankan rahasäiliöön. Mutta Roope sanoo tuntevansa, että Mustakaapu on jossakin lähellä. Herra RA sanoo myös näin: "Olen aivan varma että Mustakaapu olisi ollut takanani" Onko kyseessä siis joku näkymättömyys aine, jolla Mustakaapu pääsi Roopen Selän taakse? Sitä selvitellään edelleen. Nyt saimmekin juuri sopivasti uuden tiedon. Roope on huomannut mustan läikän (Mustakaapun merkin) vessassa ja on juuri katsomassa mitä Mustakaapu on ryöstänyt häneltä. Lisää asiasta myöhemmin!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

__________Ankkalinnan uutisia________________

Uutisista, hyvää iltaa.

Paratiisitiellä on sattunut kolari. Aku Ankka katseli jalkakäytävällä kulkevaa Iines Ankkaa ajaessaan autoa, ja ajoi puuta päin.

Aku kommentoi tapahtunutta: "En ymmärrä mitä tapahtui, yhtäkkiä kuului ryskis, ja auto simahti siihen tien poskeen!"

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

--------------------------------------------------

HENRI K J L
Seuraa 
Liittynyt29.11.2009

Ilta-Pulu 22.3.2011

Ankkalinnasta yhkaa loppua ruoka!

Ankkalinnaa uhkaa suuri ruokapula, koska kuljetusyrityksillä on lakko käynnissä jo toista viikkoa. Ainut kuka voisi ratkaista ongelman on Roope Ankka, sillä hän omistaa kaikki Ankkalinnan kuljetusyritykset. Hän pitäisi maksaa jokaiselle kuskille vain 2 euroa palkkaa lisää, mutta hän ei siihen suostu. Lisää aiheesta huomisessa Ilta-Pulussa.

Ankkalinnan keksijä nero uhkaa monia tuhansia kaupungin työpaikkoja!

Ankkalinnan pääkeksijä Pelle Peloton on keksinyt uuden lakaisukoneen joka toimii ilman kuskia. Kaupunki miettii vielä ottaako koneet käyttöön vai ei? Työmiehet haluaisivat pitää työnsä, mutta kaupunki säästäisi näillä uusilla koneilla monta sataa tuhatta euroa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hyvä topic!!

HENRI K J L

Vierailija

______________Ankka linnan uutiset__________

Roope Ankan uusimmalla öljynporauslautalla on sattunut onnettomuus. Lautan konehuone räjähti noin kello 01.30 viime yönä. Konehuone on käyttö kelvoton, joten öljynporauslautta ei pumppaa enää öljyä. Paikalla oli vain yksi vartija, joka kertoo tapahtuneesta näin: " Olin tavalliseen tapaan kävelemässä rakennuksen käytävillä, kun noin kello 01.30 konehuone räjähti. Menin katsomaan, ja kaikki koneet siellä olivat tuusannuuskana!" Vaikka monet uskovat tapahtunutta onnettomuudeksi, viranomaiset ovat huomanneet paikanpäältä lompakon, jossa on nimikirjaimet K.I.P. Nimikirjaimet voivat tarkoittaa vain yhtä asiaa: Kulta Into-Pii. Poliisit etsivät häntä kuulusteltavaksi. Roope Ankka harmittelee porauslautansa menetystä syvästi.

Juuri saamamme tiedon mukaan, Roope Ankan ensilantti on jälleen varastettu. Varas on Milla Magia. Roope lähti Millan perään Akun, Tupun, Hupun ja Lupun kanssa Pelle Pelottoman kehittämällä Ultrakiitäjällä.

--------------------------------------------------

(Tosi hyvä topic!)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

UUUTISIIAAAA!!!!********************

Kaupungintalon edessä on osoitettu mielenosoituksia pelle pelottoman uuden keksinnön vuoksi. Tuhnnet kadunlakaisijat ovat tulleet mielenosoittamaan pellen konetta vastaan. Pormestari Pösö ja Pelle peloton eivät halua kommnetoida asiaa.

roope, Aku ja ANkanpojat saivat millan kiinni kun hän yritti sulattaa Roope Ankan ensilantin.

Uutisia jälleen pian.

*************************

EERRIIKOISLÄÄHETYYS!****************************

Mustakaapu on ryöstänyt Roope rahat! Roope oli juuri muun ankkapoppoon kanssa palaamassa rahasäiliölle kun kaikki Roopenrahat valuivat taivaalla jonona kohti peikonhammas-vuorta! Asiasta lisää myöhemmin kun tietoa on saatu enemmän.

**********************************************'

toivoittavasti tämä käy.

-VH

Vierailija

En nyt oikein tajunnut tämän topicin ideaa. Onko tarkoituksena siis tehdä aidoista AAn sarjakuvien tapahtumista uutinen, vai keksiä se ihan omasta pästään? Minusta tuntuu, että tässä topicissa ei ole lähes mitään järkeä:

- Jos pitäisi kirjoittaa AAn sarjakuvien tapahtumista, se olisi laitonta.

- Jos pitäisi kirjoittaa omasta päästään, olisi se lähes turhaa. Ainoaa iloa siitä on, että muut pääsevät lukemaan toisten juttuja.

Onko tässä topicissa siis järjen päätä, tai sittenkin järjen höyhentä?

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Tässä topicissa pitää keksiä vain omasta päästään uutisen joka on sattunut Ankkalinnassa.

---------------------------------

Kello kolmen uutisista hyvää päivää!

Roope on mennyt peikon hampaalle tutkimaan missä hänen rahansa ovat. (Ks. katso kolmannet viidennet ja yhdeksännet uutiset)

Pelle Pelottoman lakaisu konetta ei oteta käyttöön. (ks. seitsemännet uutiset)

Ankkalinnassa sattunutta kolaria selvitellään edelleen. (ks. viidennet uutiset)

Sää Ankkalinnassa näytää lämpimältä.

Roope, Aku ja pojat ovat lähteneet selvittämään, miksi rahat ovat lennelleet peikonhampaalla. Herra Ankka raportoi peikonhampaalta, ja sanoo että kyseessä oli Mustakaavun ajatuksenkäytön voima. Mustakaapu siis todennäköisesti sai rahat vuorelle ajatuksensa ansoista. Roope sanoo kuitenkin rahojensa hävinneen. Niitä ei löydy mistään. Mustakaapu ei olisi vielä karinnyt tuhlata kaikkia rahojaan. Pankkiiri ankkaa on myös varoiteltu peikonhampaan kivivyörysitä, mutta hän ei ota uskoakseen. Lisää tästä asiasta myöhemmin.

Nyt kuitenkin sähköiseen aiheeseen.

Pellen lakaisu konetta ei ole oteta käyttöön päättivät kaupungin talon jäsenet. Silloin lakaisijat eivät saisi palkkaa, mutta lakaisijat sanoivat että he menisivät muualle töihin. Siitä tulikin riita kaupungintalossa. Työntekijät vastaan kaupungin talo. Lakaisijat ottivat lakon ainakin toistaiseksi.

Ja seuraavaan aiheeseen:

Ankkalinnan kolarissa ovat törmänneet suolakurkku-paketti auto ja tavallinen henkilö auto, jossa olivat kyydissä kaksi kaksosta ja isä. Isä oli kuulema viemässä kaksosia kouluun kolmannelle luokalle, kun kolari sattui risteyksessä. Sula kurkku purkit avautuivat ja levisivät tielle. Paikkaa ollaan puhdistamassa parhaillaan. Tie on suljettu. Tien nimi on haukansilmäkatu 1.

Säätiedotus:

Ke: Tänään Ankkalinnassa on ollut 0 astetta. AAmulla saattoi sataa jossain vähän räntää, mutta sade alue siirtyi aika nopeasti pois. Lumen syvyys on Ankkalinnassa tällä hetkellä 39 senttiä.Nyt päivällä on ollut puoli pilvistä, ja asteet ovat pysytelleet koko ajan nollassa.

To: Huomenna on jo vähän lämoimämpää. Yölllä on ollut hieman pakkasta. AAmu. Puolli pilvistä ja 1- aste. Päivä: puolipilvistä ja +4 astetta.Iltapäivä: Pilvistä ja +2 astetta. Ilta: pilvistä ja 0 astetta. Lumen syvyys: 39 senttiä.

Pe: Aamu: Pilvistä ja tihku sadetta +3 astetta.Päivä: Pilvistä, tihku sadetta ja +4 astetta. Iltapäivä: pilvistä, ja +5 astetta. Ilta: Pilvistä ja +2 astetta.Lumen syvyys: 37 senttiä

La: Aamu: Puoli pilvistä ja +8 astetta. Päivä: Pilvistä ja +7 astetta. iltapäivä: Puoli pilvistä ja +6 astetta (Sade kuuroja) Ilta: Puoli pilvistä ja +4 astetta. lumen syvyys: 36 senttiä.

Viikonlopun loppu ja alku viikko näyttää puoli piliseltä, ja asteet on seitsemässä plus-asteessa. Pieniä sadekuurojakin voi hieman tulla.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat