Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

Kysely
20.5.

Tervetuloa Kieliklubiin!
Tämä on näin aluksi Aku Ankka.fi ositteessa pyörivä pieni internet-kerho, johon voi liittyä jos kielet kiinnostavat.

Kieliklubin jäsenet ovat kieliklubilaisia.

11.1.2009

Eli mikä biisi on nyt tulossa koneelta/musiikkisoittimesta ja miksi.

Tselläni on nyt "käynnissä" Black Eyed Peasin Where Is The Love, koska biisi on koskettava ja hyvä.

Next.Coldplayn Viva La Vida, todella hyvät taustamusiikit ja todella hyvin keksityt sanat.

18.7.

Elikkäs. Säännöt ovat samanlaiset kuin ennenkin. Ei ylivoimaisia hahmoja eikä roolata toisen hahmolla ilman lupaa. Pelissä ei ole sen kummempaa tavoitetta tai juonta, vaan jokainen saa tehdä hahmollaan mitä lystää. Eiköhän siihen sitten pikkuhiljaa ala juonta kehittyä.

23.9.2010

Säännöt ovat yksinkertaiset, kysy kolme kysymystä seuraavalta käyttäjältä. Esim. 1. Lempiruokasi? 2. Koska pesit viimeksi hampaat? 3. Mitä teit viimeksi kun olit ulkona?

Seuraava vastaa ja laittaa uudet kolme. Ei mitään tietokilpailukysymyksiä esim. Milloin Carl Barks syntyi tms.

19.4.2012

Kaikki varmasti tuntevat leikin rikkinäinen puhelin. Minäpäs keksin tästä pelistä modernisoidun version. Kaikki tuntevat varmaan myöskin maineikkaan Google Kääntäjän. Niinpä yhdistin nämä kaksi asiaa!

4.12.2008

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä.

25.5.2010

Mitä te muut osaatte?? Minä osaan ainakin tämän:

?????????????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

?????????????????????????????

Kysely
12.8.

Tervetuloa keskustelemaan George R. R. Martinista ja erityisesti hänen kirjasarjastaan Tulen ja Jään Laulu! Täällä voi jutustella erityisesti siitä kirjasarjasta ja siihen pohjautuvasta televisiosarjasta Game of Thrones.

Jos et tiedä, kuka Martin on, lue tämä:

7.11.

Tämän pelin idea on otettu toiselta foorumilta ja "verbose"-meemiltä/vitsiltä. Eli pelin idea on, että sinun pitää laajentaa/tarkentaa yllä olevaa tekstiä.

Esimerkki:

Käyttäjä 1: Matti pesee hampaansa aamuin ja illoin.

Kysely
21.10.

Ankka-lehtien perheeseen on tulossa uusi tulokas, nimittäin DuckTales-lehti, jonka ensimmäinen numero julkaistaan jo 28.12. tätä vuotta. Lehti juontaa juurensa tietenkin Yhdysvalloissa jo käyntiin pyörähtäneeseen uuteen DuckTales-animaatiosarjaan, tutummim Ankronikkaan.

13.8.

Tervetuloa Mobiilipelit-topicciin! Tämä topic on omistettu keskustelulle eri kännykkäpeleistä. Tarkoituksena olisi saada aikaan hyvää keskustelua omista lempipeleistä, lämminhenkistä väittelyä eri pelien paremmuudesta ja muuta sellaista. Alla esittelen omasta puhelimestani löytyvät pelit:

11.9.2010

Eli näitä hauskoja nimiä mitä tiedätte. Luetelkaa niitä.

Tässä minun omat.

Konttasi Kokomäki = Mäkihyppääjä

Sekosiko Siimasi = Kalastaja

Hajosiko Toyotasi = Autokorjaaja

Joka Kuti Huti = Tarkka-ampuja

T_uke

Lisäilen näitä.

22.11.2008

Eli nyt äänestetään se kaikkien aikojen paras Euroviisu-kappale! Mainitkaa siis ainakin mikä maa ja mikä vuosi, mutta totta kai esiintyjänkin voi mainita. Keskustelun tarkoituksena ei siis ole puhua varsinaisesti itse tapahtumasta, vaan äänestää siis paras viisu.

1.7.2015

Tämä on perinteinen  historia-aiheinen tietokilpailu nimeltä Historia-visailu. Historia-visailu aloitettiin alunperin Pulinat osiossa Historia-ketjussa marraskuussa 2008.

 

Historia-visailun säännöt:

15.9.2009

Tähän topicciin sain idean Ankkiksen puolelta, kiitos siitä sinne. Elikkä, aika monella on luultavasti mielessä joku tarina, minkä on joskus kauan sitten lukenut, ja halusisi lukea uudestaan. Ei kuitenkaan muista tarinan nimeä, tai sitä, missä se on julkaistu.

3.10.

Ensimmäisessä tarinassa Roope Ankan rahasäiliössä on rahaa niin paljon, ettei kaikki mahdu holviin ja Ankkalinnassa on kolikkopula. Sitten pormestari puuttuu asiaan ja Roopen kaikki rahat pannaan takaisin kiertoon, ja Roopelle on painatettu seteli, jossa on ykkönen ja nollia nollien perään.

31.12.2008

Täällä puhutaan koulusta. Saa siis puhua mistä tahansa kouluun liittyvästä.

Tässä on vaihtoehtoja:

1. Pidätkö koulusta?

2. Mikä on lempiaineesi

3. Mistä aineesta et pidä?

4. Millä luokalla olet?

5. Onko koulun ruoka hyvää?

Kysely
19.3.

Tämä on Akuankka.fi-sivuston oma Nintendo-topic. Tässä topicissa voit keskustella Nintendon konsoleista, käsikonsoleista, peleistä, leluista ja keräilyesineistä.

10.8.2010

En oo varma onko tällaista jo mutta ihan sama...

Siis tän leikin/pelin ideana on antaa edelliselle kirjoittajalle mitättömästä asiasta bannit. HUOM : kenellekään ei siis anneta oikeasti banneja (toivottavasti).

Esim.

8.6.2011

Hei! Täällä keskustellaan päihteistä.

Kysymyksiä:

1. Mitä mieltä olet päihteiden käytöstä?

2. Mitä sanoisit päihteitä käyttävälle henkilölle?

3. Miksi päihteet keksittiin? Kerro oma mielipiteesi.

"Elämä on parasta huumetta."

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 990516
  • Viestiketjuja yhteensä 24722
  • Käyttäjiä yhteensä: 47521
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä10851