Päivän naurut!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä voit kertoa, mikä on naurattanut sinua tänään eniten, tai sen, mistä olet nauranut kaikista eniten ikinä!

Ymmäretty? Hyvä! Aloitetaan!

-SA, niinkuin Saalistaja-Ankka-

Kommentit (8)

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

En tiiä onko tämmöstä topaa... :P

Mutta joo, me ollaan kaverin kaa naurettu todella paljon. Viimesimmät naurut taisi tulla siitä, että sanoin kamulle "Hei nyt on sun vuoro hyppiä Nallekaljaa" (meiän oma keksimä) ja ope kulki just siitä vierestä : DD

Vierailija

Ei mikään turha. Vaikka vitsi- topiceja onkin niin monta, tämä on todella hyvä topic, sillä täällä ei kerrota vanhoja ja tiedettäviä vitsejä, vaan päivän parhaat kokemukset. No jaa. Itseni mielestä tänään parhaat ja naurettavimmat kokemukseni olivat tällaisia:

1. Ehdottomasti paras kokemus oli tänään:

Paras kokemukseni oli tänään se, kun opettaja sanoi luokan kuullen liikuntatunnilla salibandyn jälkeen: "_ (nimeni) toimi esimerkillisesti, kun yritti välttää toisten varpaille ja jalkoihin mailalla lyömistä".

2. Ehdottomasti naurettavin kokemus oli tänään:

Naurettavin kokemukseni oli tänään se, kun opettaja otti rikkinäisen sulkapallo- mailan ja laittoi sen päähänsä sanoen: "Minä menen opettajainhuoneeseen tällein ja sanon: ""Yksi minun oppilaistani vähän hermostu ja teki näin""". Teidän on varmasti vaikea kuvitella, miten tuo voi olla hauskaa.

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Topicin aihe on ainakin parhaasta päästä! : D

Viime viikon perjantaina sain nauraa katsoessani Hauskoja kotivideoita, niin sain nauraa ihan tosissaan! :) Siinä sai vähintään vuoden parhaat naurut. Jakso oli ehdottomasti paras koko kyseisen ohjelman historiassa. (Vaikka siinä ei ollutkaan sitä legendaarista apina-videota.) Mutta viime perjantaina sai siis nauraa illalla ihan vedet silmissä ja mahansa kipeäksi. : D

Sen sijaan tämän päivän nauruista en osaa sanoa, vaikka päivä onkin ollut mukava ja varsin poikkeuksellinen. Mitään hillitöntä nauru-tilannetta ei ole tullut.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija


no tänään nauroin kun oltiin uimahallissa ja pelleiltiin. hypättiin kympistä pää edellä ja leikittiin duudsoneita. tosi hurjaa puuhaa. tuuri että ope kielsi!!

Vierailija

Hah! Naurattaa vieläkin tilanne jossa olen nauranut ehkä eniten ikinä. Kerronpa sen nyt:

Olin juuri käynyt suihkussa, ja pistin hiukseni jotenkin että hiukset olivat pystyssä edessä, sivuilla ja takana. Kun kävin katsomassa itseäni peilistä, sain kyllä nauraa vedet silmissä. Nauru kesti varmaankin 10 minuuttia...

-SA, niinkuin Saalistaja-Ankka-

sepittäjä
Seuraa 
Liittynyt14.6.2010

Päivän paras vitsi oli ku yllin kokees oli joku jääkausi juttu ope sano ei kelpaa jos kysytään millaista olijää kaudella että silloin eli mammutteja kaveri huutaa luokan takaa ei nii silloin oli isoja mammutteja koko luokka nauro varmaa koko loppu tunnin (:.

Vierailija

Ja yksi toinen hauska juttu oli, kun joku humalainen tuli koulumme pihalle tanssimaan ja heittelemään 20 senttisiä. Sain nauraa ja niin nauroi kyllä koko koulukin.

Hänen tanssinsa tullaan muistamaan aina, ja siitä puhutaan vielä pitkän aikaa.

-SA, niinkuin Saalistaja-Ankka-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat