Aku Ankka - lost net.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ankkalinnan yössä. Hämärämiehet liikkuvat. Yhtäkkiä Ankkalinnan netti sammuu. Amerikassa: Netti sammuu, Italiassa, Saksalla, Venäjällä, Portugalissa, Suomessa... Koko maailman laajin tietoverkko kaatuu. Rikollisjärjestö, P.U.R.O (Pullikko Uuni Rikollis Olo - järjestö.) On lamauttanut maailman netin. Nyt tarvitaan Aku Ankkaa! Hän juoksee läpi tulen ja jään ja pelastaa maailman netin.

Tässä siis uuden pelini idea. Grafiikkoja tarvitsen. Esimerkiksi Akun juoksemisen. Kenttien maaperän ja muuta. Itsehän koodaan sen. Julkaisen tämän kun projekti etenee. Katson sitten missä muodossa sen julkaisen. Kuvat gallerian kautta. Eli grafikaattorit haussa pelilleni Aku Ankka - lost net.

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Harmi kun kamera on ihan huono. En voi lähettää töitä Galleriaan.

- Ystävällisin terveisin,

Jac - Suunnilleen jo 3 ja puolivuotta AAssa.

Vierailija

Siis, onko tarkoitus lähettää joitain kuvia ankallisgalleriaan, vai pitäisikö osata koodata? Jos pitää vain piirtää, voin yrittää jotain taustoja tehdä, mutta koodata en valitettavasti osaa.

:)Ninnu

Vierailija

Ei koodata tarvitse. MINÄ koodaan TE piirrätte. Jos siihen malliin menteäisiin. Olisi kiva jos piirtäisit vaikka 5 erilaista taustaa. Viiteen eri paikkaan. Myös tiiliä ja muuta jonka päällä kävellään voi laittaa, niin laitan sitä maiden lattiaksi.

Vierailija

Lainaus:
Halki elämän: Ei koodata tarvitse. MINÄ koodaan TE piirrätte. Jos siihen malliin menteäisiin. Olisi kiva jos piirtäisit vaikka 5 erilaista taustaa. Viiteen eri paikkaan. Myös tiiliä ja muuta jonka päällä kävellään voi laittaa, niin laitan sitä maiden lattiaksi.

Selvä, minkälaista piirrosta haluaisit?

:)Ninnu

Vierailija

Jääpaikan taustan. Tuli,metsä,rauta ja varkaiden pesän taustan. Myös lattia-laatat voisit piirtää. Kunon palette jossa olisi kaikenlaisia laattoja.

Vierailija

Minulla on kaksi, oikeastaan kolme keinoa julkaista se. Mutta se tullaan julkaisemaan. Mitä pikemmin kuvat tulevat sitä pikemmin peli valmistuu.

Vierailija

Lainaus:
Halki elämän: Ninnulle: Voisit myös tehdä tasojen valinta paikan taustan.

Selvä! Käy minulle, eli, mitä tasoja siis olisi (tuleeko siihen siis ihan vain tyyliin: taso 1, taso 2 jne. vai tuleeko ihan jotain tasojen nimiä?), haluaisitko siihen vähän dvd- valikon tapaisen vai kenties pelien taukovalikon tapaisen vai minkälaisen ja minkä tyylisen siiyä haluaisit (esim. värikäs, hämärä, kesäisen, talvisen tms.) ?

Jos saan noihin vastaukset, niin se olisi valmis ehkä joskus ensi viikolla tai sitä seuraavan viikon alussa.

:)Ninnu

Vierailija

Tasojen taustoja olisit tekemässä siis. Valikosta hämärä. Taukovalikonkin voisit duunailla. Lumi,tuli,viidakko,rauta ja varkaiden pesä-paikan taustan. Kaikki taustat ovat varsinaisen pelin päällä. Eli taustaa. Jos saisit taukovalikon ja valikonkin tehtyä niin hienoa!

Vierailija

Aku Ankka - lost net hakee Dev-teamiin lisäystä. Dev-teamiin kuuluvat pelin tekijät. Tässä lista.

Dev-team:

Johto:

Lead Developer(Halki elämän)

Manager(Halki elämän)

Tekninen puoli:

Tech Developer(Halki elämän)

Grafikaattorit:

Artist(Ninnu)

Artist(Halki elämän)

Artist(?)

Artist(?)

Musiikki:

Music factor(?)

Tässä lista 3 paikkaa siis vielä vapaana. 1 musiikin tekijää ja kaksi Grafikaattoria.

Muuten Ninnu, milloin teet taustat?

//Edit: Toivottavasti tulee hieman lisää grafikaattoreita. Tarvitsisin Akun kävelyn animaation. (Piirrät vain akun kävelyn joka asennon putkeen. Siis kaikki samaan kuvaan.)

Vierailija

Voisin tulla tekemään grafiikkaa. Jotain hahmoja mieluiten.

//:Kuvia ei kannata lähettää tänne. Moderaattorit saattavat hylätä kaikki valikot tms. Joku toinen paikka jossa on kuvallinen yksityisviesti- toiminto voisi olla hyvä.

////: Kuvat ovat vanhoja, uutta kuvaa ei ole yhtään galleriassa.

-??CrazyDuck12©

Vierailija

Selvä. Eli hahmojen animaatioita. Voit myös tehdä normaaleja hahmoja. Aku sitten piirretään frakki päällä. Milloin ajattelit kuvien valmistuvan?

//Edit: Katselin kuviasi ja epäilen että tarvitsen hieman paremman piirtäjän. Peli kuitenkin tulee olemaan isoa kokoluokkaa ja tuloksesta pitää tulla hyvää.

Vierailija

Lainaus:
Halki elämän: Muuten Ninnu, milloin teet taustat?

Saatan keretä tänään aloitaamaan, mutta huomenna en varmaan ehdi tehdä yhtään. Luulisin, että saisin valmiiksi siis torstaina tai perjantaina.

Laitan nuo valikot galleriaan, niihinhän voi laittaa akumaisia piirteitä, vaikkapa Akun lakkia tai räpylänjälkiä tms., mutta luulenpa, etteivät taustat taida mennä läpi. Oletko siis rekisteröitynyt jonnekin muualle, Halki elämän, ehkä Ankkikseen tai jonnekin muualle?

:)Ninnu

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat