Mikä Aku-piirretty on kyseessä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

The Chronological Donald vol 2 -dvd:llä on ekstramateriaalina lyhyehkö Carl Barks -dokumentti, jossa näytetään lyhyt pätkä jotain vanhaa Aku-lyhytpiirrettyä. Siinä Aku kävelee öisellä kadulla poltellen sikaria ja kertojanääni kutsuu tätä "gangsteriksi", minkä jälkeen Akun vaatetus vaihtuu sellaiseksi 1930-40 -luvun gangsterityyliseksi. Muistaakseni sitä ennen Aku oli käynyt Iineksen kanssa ulkona ja Iines oli kutsunut Akua "isokenkäiseksi" tyyliin "good night, big shot". Sitten Aku jatkaa haahuiluaan sinne tänne (en ihan muista, miten tarina siitä jatkuu).

Tunnistaako kukaan tämän perusteella, minkäniminen lyhäri on kyseessä? Muistan nähneeni tämän joskus pienenä, mutta nimi ei muistu mieleen. Sitä ei käsittääkseni ole noilla Chronological Donald -dvd:llä, ei vol ykkösellä eikä kakkosella.

Kommentit (7)

Vierailija

Tämän avauksen ei siis ole tarkoitus olla mikään tietokilpailu, vaan yritän ihan oikeasti selvittää kyseisen pätkän nimeä. Joten jos ei tiedä niin ei tarvitse vastata mitään.

Vierailija

Löysin sen etsimäni pätkän. Kyseessä on Donald's Crime vuodelta 1945. Alussa Aku ryövää ankanpoikien säästöpossun voidakseen viedä Iineksen tanssimaan, mutta alkaa myöhemmin potea syyllisyyttä rötöksestään. Siinä vaiheessa Akulle ilmestyy gangsterin asu ja hän alkaa paeta ympäri kaupunkia luullen, että kaikki jahtaavat häntä tuon rikoksen vuoksi! Tosi hyvä ja opettavainen filmi, kannattaa katsoa!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat