Suuri tehtävä kilpa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikä taas minun kisa topic.

OHJEET:

Eli joka viikko tulee tehtävä johon pitää vastata. Vastuksen perusteella pitää saada koodi, Koodisana tai joku tieto. Eli vain oikein vastaaminen ei riitä vaan pitää ___vastauksen___perusteella oikea tulos. Tehtävän tulokseen tulle usen vihje.

KIERROKSIEN OHJEET:

Kierros on yksi taso. Pääset toiselle tasolle jos saat oikea kooditiedon tehtävästä. Kierroksella putoaa kilpailijoita tietty määrä.

TASOJEN OHJEET:

Yksi taso kestää noin 10 päivää. Mutta aika saattaa muuttua. Joten kannattaa katsoa tehtävään liittyvät ohjeet. Tasot hankaloituvat kisan edetessä.

KULTAISET SÄÄNNÖT:

1§ Käyttäydy asiallisesti.

2§ Ei voimasanojen käyttöä.

3§ Putoat kilpailusta jos rikot sääntöjä kolmesti.

4§ Jos sääntöjen rikkominen toistuu usein saat porttikiellon 2. kaudelle.

5§ Älä lunti jos tehtävä on jonkinlainen kysymys.

6§ Säpämmääminen on kielletty.

7§ Noudata sääntöjä.

8§ Älä hsuku toista.

9§ Vain minä voin antaa porttikiellon.

10§ Kilpailijat eivät saa alkaa moittimmaan kilpailijaa joka rikkoo sääntöjä.

11§ Osallitujien minimäärä on 10 maximimäärä on 25.

OSALLITUJAT:

Veli Huilu

Lupu 10

Jac

__________________________________________________

TIPPUNEET:

__________________________________________________

Viikon tehtävä:

(Kilpailu ei ole vielä alkanut.)

PS Toivon että moni osallituu.

Kommentit (5)

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

En tajunnut tämän pelin ideaa, joten en tule mukaan.

Kannattaisi muuten kiinnittää hieman huomiota noihin aloitusviesteihin, sillä tuokin aloitusviesti on varsin epämiellyttävän näköinen ja sekasotkuinen, sillä siinä on aivan liian paljon turhia välejä, jotka voisit poistaa yleisen siiisteyden takia.

Niin ja sitten mikä ihme topicien teko vimma sinulla oikein on? Et millään voi pitää noin montaa topicia pystyssä. Luuletko kenties saavuttavasi sillä suurtakin suosiota?

No minäpä vastaan: Topicien tekemisellä ei saa suosiota, jos niitä tekee liikaa ja ne ovat ideoiltaan muiden topicien kaltaisia tai muuten vain huonoja.

~JKP

Vierailija

Tulen mukaan, mutta en välttämättä halua pysyä tässä topicissa aktiivisena, sillä lopetit Hullut Japanilaisetkin kesken. Kuitenkin sanoisin, että tämä topic on varmasti parempi. Ei tämä tietääkseni ole tvstä matkittua, vai onko tämä jostakin ulkomaalaisesta tvstä matkittu. Kerron, ettei edellinen lauseeni ollut kysymys, johon tarvitsisi vastata. Kuitenkin tulen mukaan, kunhan et lopeta tätä heti ensimmäiseksi. Usko itseesi! Jos teet topiceja, joista et huolehdi, et varmasti saa edes tätä 10- sivuiseksi ilman että tänne tulee kasapäin valituksia joko "huonosta" topic- ideasta, tai siitä, kuinka huonosti topicia hoidetaan. Jokainen topic voi vajota, paitsi ne, mitkä on lukittu mahdollisimman nostetuksi topiciksi.

- Ystävällisin terveisin,

Jac - Toivottaen onnea - Tavoitteena viestien laatu

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Suuri tehtävä kilpa

Jac - 04.04.11 03:03 (ID 733900) Tulen mukaan, mutta en välttämättä halua pysyä tässä topicissa aktiivisena, sillä lopetit Hullut Japanilaisetkin kesken. Kuitenkin sanoisin, että tämä topic on varmasti parempi. Ei tämä tietääkseni ole tvstä matkittua, vai onko tämä jostakin ulkomaalaisesta tvstä matkittu. Kerron, ettei edellinen lauseeni ollut kysymys, johon tarvitsisi vastata. Kuitenkin tulen mukaan, kunhan et lopeta tätä heti ensimmäiseksi. Usko itseesi! Jos teet topiceja, joista et huolehdi, et varmasti saa edes tätä 10- sivuiseksi ilman että tänne tulee kasapäin valituksia joko "huonosta" topic- ideasta, tai siitä, kuinka huonosti topicia hoidetaan. Jokainen topic voi vajota, paitsi ne, mitkä on lukittu mahdollisimman nostetuksi topiciksi. - Ystävällisin terveisin, Jac - Toivottaen onnea - Tavoitteena viestien laatu


En ole lopettanut japanilaisia! Aloitin äänestyksen vahingossa liian myöhään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat