Aku Ankan oudoimmat mokat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis tässä topicissa kerrotaan Akun oudoimpia ja hauskimpia mokia jotka ovat unohtummattomia.

Kommentit (7)

Vierailija

No, niitä mokia on tosi monta.

Tässä yksi: Iines käski Akun ostaa kaupasta sokeria. Aku päätti muistaa sen, joten lähti kauppaan laulaen laulua: "Sokeria ei saa unhoittaa, lii luu lii laa..." Kun Aku tuli kaupasta, hän olikin unohtanut ostaa sokeria! :D

Vierailija

Tässä yksi ja aika pitkä: Kun kerran Aku oli huomannut että Iineksellä ja Hannulla oli kirje kyyhky ja Hannu vaan leperteli Iinekselle kirjoituksissaan. Aku tietenkin raivostui ja otti kirjekyyhkyn kiinni ja väärensi Hannun kirjoituksen ärsyttäväksi EVVK viestiksi. Kun Iines sai Akun väärennetyn kirjeen hänkin raivostui ja meni Akua tapaamaan koska Hannu oli mukamas töykeä Hannu tuli juuri saman aikaisesti Akun pihalle ja kysyi Iinekseltä meidänhän piti mennä myyjäisiin (kirje Hannulta oli näemmä kutsu) ja Iines vain tuhahti. Mutta sitten lehähti Hannun ja Iineksen kyyhky ja Akun taskussa oli Hannun kirjoittama kutsu kyyhky paljasti sen Hannu huomasi käsialansa syytti Akua Iineskin alkoi tajuta sitten Iines löi Akua laukullaan ja otti Hannun käsivarresta kiinni ja sanoi: mennään Hannu vain me kaksi (tai ainakin jotain vastaavaa).

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Aku Ankan oudoimmat mokat

Tomppu97 - 11.05.11 05:01 (ID 748470)

Voi Akun mokia on nin monta. En jaksa alkaa selittää niitä

sama juttu. niit on tosi monia

Vierailija

Joo, Akulla on tosiaa ollu hirvvenä mokia, jotkut niistä ihan ärsyttäviä...pahimmat lienee ne kun se ite luulee et on tehny muille hyvin mut me lukiat ja muut sarjiksen henkilöt tietävät toisin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat