Shanghain uusi disneyland.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kiinan Shanghahiin ollaan perustamassa uutta DisneyLandia.se on iso projekti siinä tarvitaan tilaa neljä neliökilometrin etäisyydeltä.Hankkeen kustannusarvio on noin 24,5 miljardia juania (2,5 miljardia euroa),perjantaina (tänään) mikki ja minni asuissa olevat laskivat rakennus kiven.

yhdysvaltojen ulkopuolella on jo ennestään DisneyLandioita Tokiossa,Pariisissa,Hongkongissa.

kertokaa mielipiteene kyseisestä asiasta,onko se hyvä vai huono?

jos haluat tietoa asiasta niin tässä on: sen rakentamiseen kestää noin 5 vuotta.Sen käviämäärät tulevat olemaan noin 7 miljoonaa vuodessa.

-ONNI-

Kommentit (5)

DuckBox 360
Seuraa 
Liittynyt13.3.2011

Hyvä asiahan se on, ShangHahilaiset saavat myös jonkun huvittelu paikan jossa on disney juttuja. Miksi se olisi huono asia?

-DD2000-

Epäilen muuten että käyttäjä "Vesiposti" on D10:n (Daniel10) omistama käyttäjä,sillä Vesipostia näkyy lähes poikkeuksetta aina myötäilemässä D10:n topicceja,ja viestejä,ja Vesiposti dissailee jatkuvasti D10:n "vihamiehiä".
haista kakka t:kikki hiiri

Vierailija

Lainaus:
Re: Shanghain uusi disneyland.

DonaldDuck2000 - 08.04.11 01:23 (ID 735510)

Hyvä asiahan se on, ShangHahilaiset saavat myös jonkun huvittelu paikan jossa on disney juttuja. Miksi se olisi huono asia?

-DD2000-

kai joku voi olla erikin mieltä,ja kysyin mielipiteitänne joten se jonkun mielestä voi olla huono kun luontoa menee jne.

(luontoa ei siis metsää mene mutta vapaata maaperää.)

-Onni-

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Lainaus:
taiteilija Onni 00: ...jonkun mielestä voi olla huono kun luontoa menee jne. (luontoa ei siis metsää mene mutta vapaata maaperää.)


Shanghai = maailman saastunein kaupunki. Siellä pikku disniläntin ilmestymistä kukaan edes huomaa ympäristömerkeissä. : D Toisaalta johan Honkkarissa olisi vastaava, miksi samaan maahan pitää uusi rakentaa? Olkoonkin että Tuoksuva satama on erillään muusta Kiinasta, mieluummin sinne menisin kuin Shanghaihin.

Onhan tämä tavallaan huono asia siinä mielessä että Kiinalta ovat loppuneet luonnonvarat esim. öljyn osalta jo hyvän aikaa sitten ja nyt sitä ostetaan arabeista sekä Venäjältä, mikä tarkoittaa hinnan nousua meikäläisittäin ja muualla maailmassa. Kiina on kuin Venäjä tuhlaamisellaan, ainoana erotuksena se että Venäjällä osattiin ainakin Neuvostoliiton aikaan tehdä myös oikeasti laadukasta insinöörityötä. Kiina on lähinnä modernin näköinen, mutta kopiontiin perustuva suunnittelu ja toteutus eivät vakuuta.

Disneylandejä on maailmassa muutenkin jo ihan tarpeeksi, ei niitä lisää tarvita kun jokainen kasvaa ulos mitoistaan joka vuosi uusien laitteiden myötä (uusi leffa = uusi huvilaite).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat