Akvaariot!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä nyt olisi tälläinen akvaario-aiheinen topic kaikille akvaarion omistajille ja kaikille akvaarioista kiinnostuneille.En löytänyt muita samanlaisia topicceja,joten päätin tehdä sen itse.Omassa 54-L akvaariossani uiskentelee tyytyväisinä kolme platya,kaksi mustatetraa,yksi partamonni ja viisi neontetraa.Kasveistani vielä,että minulla on kolme kasvia,joista yhden nimeä en tiedä mutta ne kaksi muuta ovat vedensuosikki ja jättivesitähdikki(Hygrophila corymbosa). :)

Kommentit (3)

Vierailija

Meiltäkin tuo akvaario löytyy. Se "sivottiin" tällä viikolla, ja sinne meni todennäköisesti väärän laista vettä. Kaikki kalat uivat aivan pinnassa, ja muutama kuoli. Meillä oli jotain viisi neontetraa, mutta kaikki kuolivat silloin.. Meillä on myös viisi monnia, yksi taisi olla partamonni ja neljä muuta ovat jotain pinkkejä monneja.. Sitten on seeprakaloja viisi, mustatetroja kuusi, ja mitä niitä muita nyt olikaan.. Mutta kumminkin on vielä kaksi kalalajia, molempia viisi.

Meiltäkin noita kasveja löytyy, en tiedä nimiä.. Meillä on myös koristeena ankkuri ja joku rakennus, minkä sisällä se partamonni oleskelee aina. Ei saada millään pois, vaikka se koriste pitäisi pestä.

Vierailija

Ajattelin hankkia akvaarion joten meillä ei ole tällä hetkellä. Meillä on ollut mutta kalat kuolivat. Joten se siitä.

pappis voimaa

Vierailija

Meillä akvaarion kalat alkoivat hävitä näin:

1. Taistelukala tappoi kultakalat

2. Yks kala sekos ja tappo 10 neon tetraa, siitä tuli liian agggre ja se jouuttiin laitta pois.

3. Monni kuoli vanhuuteen.

4. Neontetrat sairastu ja kuoli.

5. jäljelle jääneet annettiin kamulle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat