Ongelma.. auttakaa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olen uus täällä ankka sivuilla, ja en oikein tiedä kaikkea. Mitä tarkoittaa että voi jonkun viestin laittaa lukkoon ja miten se tapahtuu?

Kommentit (11)

Vierailija

Viestiä ei voi laittaa lukkoon. Ainoastaan topicin (aiheen) voi. Tämän pystyy tekemään moderaattori (valvoja), jos hän näkee, että keskusteluaihe on turha. Et ole moderaattori. Moderaattorin tunnistat profiilikuvan ja muiden tietojen alapuolella olevasta tähdestä. Onko vielä kysyttävää tai jotain epäselvää?

- Jac

SuperLupu
Seuraa 
Liittynyt3.5.2009

Se tarkoittaa, että kyseiseen topiciin ei voi kirjoittaa, vaan sitä voi vain lukea. Ainoastaan moderaattorit voivat lukottaa topiceja. Topic voidaan lukottaa sen takia että samanlainen topic on jo olemassa, sen aihe on ollut liian suppea tai topic on asiaton.

otin tämän tekstin tältä sivulta: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/ketju/18623/ukk_usein_kysytyt_...

Sieltä voit myös lukea usein kysyttyihin kysymyksiin (UKK) vastaukset.

[-SL-]

Ps. Kiitos Akemakelle UKK topicin tekemiseen.

Vierailija

Minäkin olen aika uusi täällä. Ja kysyisin, mistä saa sen arvonimen että saa lukottaa topiceja? Voisiko joku kertoa.

Kiitos!

Sansku11

Vierailija

Moderaattoriksi pääsystä ei ole tietoa, mutta tietääkseni sopivalle käyttäjälle pitkän harkitsemisen jälkeen annetaan moderaattorin oikeudet. En ole varma, mutta epäilisin, että käyttäjän tulisi olla täysi-ikäinen.

- Jac

Vierailija

Hyvä ajatus, Jac!

Hasseli2 voisi tosiaan muuttaa tämän topicin apu-topiciksi jolloin jos on jollakin kysyttävää, niin voi kysyä sitä täältä ja viisaammat Ankkaprofiilin omistajat voisivat kertoa.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ja modeksiko sitten synnytään..: )

Aputopic on Nettisivut-osiossa liimattuna, eli UKK:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

Moderaattoriksi on käyttäjien joukosta valittu koko foorumin olemassaolon aikana vasta kaksi käyttäjää, mikä ei ole paljon. Uusia modeja ei toistaiseksi ole tulossa, eikä modeksi voi hakea.

Kysymyksiä voi esittää linkittämässäni UKK-topicissa, ja ennen kysymystä kannattaa selata aloitusviesti läpi, sillä vastaus saattaa löytyä siitä.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat