Miten paljon moderaatoreita on?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miten voi tulla modeksi? Mistä sen arvonimen saa? Miten jos on valittu modeksi miten se selitetään? Ja miten paljon vuodessa syntyy moderaatoreita?

Voisiko esimerkiksi joku moderaattori kertoa?

Kommentit (1)

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy täältä:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

Vastaisuudessa kysymykset osoitetaan sitten sinne.

Tiedossa olevia moderaattoreita on tällä hetkellä 5, joista 3 alkuperäisiä moderaattoreja, joilla on enemmän oikeuksia ja 2 käyttäjämoderaattoria pienemmillä oikeuksilla. Alkuperäiset moderaattorit ovat Toimitus, A-L ja h0rsma. Käyttäjämoderaattorit ovat _wonderlust_ ja minä AkeMake. Tämän lisäksi "Hiidenkirnu" omistaa oikeudet gallerian ja Akupedian valvontaan, joten hän on kuin käyttäjämoderaattori, vaikkei moden tähteä omistakaan. Hänellä ei siis ole oikeuksia keskustelujen valvomiseen. Alkuperäisiä moderaattoreja on oikeasti enemmänkin kuin mainitsemani, mutta he eivät ole koskaan kirjoitelleet tänne, joten kukaan ei tiedä keitä he ovat.

Moderaattoriksi ei tällä hetkellä pääse kukaan. Ylläpito voi antaa kyseisen "arvonimen", mikäli he päättävät vielä joskus valita lisää moderaattoreita sivustoa valvomaan. Jos ylläpito päättää valita jonkun modeksi, he kyllä ottavat kyseiseen henkilöön yhteyttä ja kysyvät häneltä ottaako hän tämän toimen vastaan. Moderaattoreiksi ei synnytä tai niitä ei muutenkaan ilmesty tyhjästä lisää. Moderaattoreita on nyt tämän verran kuin on ja enempää ei näillä näkymin ole tulossa. Moderaattorina olo ei ole vain kiva pieni kunnianosoitus ylläpidolta, vaan se on vastuullinen tehtävä, johon ylläpito on valinnut parhaaksi katsomansa henkilöt. Moderaattorien vastuulla on pitää tätä sivustoa hyvässä järjestyksessä sekä näyttää esimerkkiä ja ohjata muita käyttäjiä hyvään foorumikäyttäytymiseen ja noudattamaan foorumin sääntöjä.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat