Viikon vanha Akkari

Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Tällainen samanlainen topic löytyi aikoinaan jo edesmenneestä Ankkiksesta ja idean on keksinyt siellä nimimerkillä souffleur m pyörinyt käyttäjä.

Koska on olemassa topic, jossa arvostellaan aina uusin Aku Ankka -lehti ja siellä on yllättävän paljonkin arvostelijoita, ajattelin että tämä sopisi tänne erinomaisesti. Ideana on siis, että joka perjantai minä laitan tähän topiciin esille jonkun satunnaisesti valitun Aku Ankka -lehden vuosilta 2000-2009 ja teidän muiden tehtävänä on etsiä käsiinne tämä kyseinen lehti, jos sen omistatte ja arvostella se tähän topiciin. Toivon mukaan jokainen arvostelija perustelee kaikki arvionsa ja mielipiteensä ja ennen kaikkea antaa lehdelle kouluarvosanan joko niin että antaa ensin arvosanat joka tarinalle ja laskee niistä keskiarvon, tai sitten heittää sen ihan päästä, miltä se lehti nyt tuntuikaan. Suosittelen ensimmäistä vaihtoehtoa ja keskiarvohan siis laskettiin niin että arvosanat lasketaan yhteen ja jaetaan tarinoiden lukumäärällä. Viikon kuluttua lasken kaikkien tekemien arvostelujen perusteella koko lehden keskiarvon ja sitten aletaan kokoamaan listaa parhaimmista 2000-luvun satunnaisesti valituista lehdistä. Ja toki myös itse arvostelen jokaisen lehden. Topicissa voi myös esittää toivomuksia joistain tietyistä tämän ajanjakson lehdistä, joita haluaisi arvosteltaviksi, toteutan toiveita silloin tällöin.

**

Viikon vanha Akkari, nro 1

37/2007

Ensimmäisen viikon Akkariksi päätyy lehti numero 37 vuodelta 2007. Kyseinen lehti sisältää seuraavat tarinat:

Aku Ankka: Mainio mainosmaakari (Kirsten De Graaf & Mau Heymans)

Mortti ja Vertti: Asenne kohdallaan (Paul Halas & Rodriques)

Pelle Peloton: Tehoimuri (Joost & Vicar)

Aku Ankka: Hangoitteleva pelastaja (Frans Hasselaar & Ferioli)

Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin Inducksiin: coa.inducks.org/issue.php?c=fi/AA2007-37#c

Joten vaikka nyt annoinkin osoitteen Inducksiin ja luettelin tarinat ja niiden tekijät, niin kaivakaahan kaikki itse tuo kyseinen lehti esille mikäli sen omistatte, jotta voitte kunnolla sen arvioida. Kaikki mukaan! : )

Kommentit (1)

käyttäjä-28525
Seuraa 
Liittynyt9.3.2011

Ihan hyvä topic, joskin epäilen sen menestymstä täällä.

Mainio mainosmaakari on loistava sarja, ehdottomasti parhaita lukemiani hollantilaisia tarinoita.

Asenne kohdallaan on ihan hauska Ylävirran yrityksen seikkailu, vaikka en ole kyseisistä sarjoista koskaan suuremmin perustanut.

Joostin & Vicarin Tehoimurisekoilu on hölmö ja turha.

Hangoitteleva pelastaja on samaa luokkaa kuin Ylävirran yritys-tarina, eli menettelevää lukemista.

Hollantilaissarja oli lehden paras, mikä on varsin harvinaista.

Koko lehden arvosana on 8,25.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat