Kuka piirtäjä tulee mieleen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Pieni lisäys DONOUTYHMÄN ansiosta, että joidenkin epäilykset tulisi selväksi Kuka on piirtänyt edellisen profiilikuvan- topicin välisessä pienessä kiistelyssä. Asiahan on nyt näin, että kyllähän tämä on samantapainen kuin tuo Kerro edellisen profiilikuvan piirtäjä, mutta ei. Tässä ei kysytä oikeaa vastausta, vaan sitä, kuka tulee mieleen. Jos teidän mielestänne on turhan samanlainen topic, lukottakaa rauhassa.

Otsikon pituuden takia en viitsinyt lisätä muuta tekstiä. Lopullinen otsikkohan on Kuka piirtäjä tulee mieleen edellisen profiilikuvasta? Kyseessähän on siis leikki, joka matkii aika lailla toista topiciani Kuka käyttäjä tulee mieleen edellisen profiilikuvasta? Tämä topic on kuitenkin paljon ankka-aiheisempi kuin vanha topicini.

Yksinkertaiset asiallisuus säännöt. Vaikka alkuperäisten tämän tyyppisten topicsääntöjen mukaisesti pitäisi arvata, kuka on piirtänyt edellisen profiilikuvan, tulisi nyt sanoa vapaasti kuka piirtäjä tulee mieleen edellisen profiilikuvasta.

Seuraava siis kertoo, kuka piirtäjä on piirtänyt minun profiilikuvani.

- Mr.J

Kommentit (10)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Siis pitääkö arvata kuka on piirtänyt profilikuvasi, vai pitääkö katsoa profiili kuvaa ja kirjoittaa mikä piirtäjä tulee mieleen?

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Lainaus:
Re: Kuka piirtäjä tulee mieleen?

Daniel10 - 26.04.11 07:33 (ID 742864) Siis pitääkö arvata kuka on piirtänyt profilikuvasi, vai pitääkö katsoa profiili kuvaa ja kirjoittaa mikä piirtäjä tulee mieleen?


Samaa minäkin ihmettelen...

Vierailija

Lainaus:
Kuka piirtäjä tulee mieleen?

DONUONTYHMÄ - 26.04.11 09:38 (ID 742883)

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/10/viestiketju/8529/kerro_edelli...

Muistathan, Jac, käyttää hakua aina kun sinulle tulee mieli tehdä uusi aihe...

Luuletko tosissasi DONOUTYHMÄ, etten tiedä tuota topicia? Kyllähän tämä on samantapainen kuin tuo Kerro edellisen profiilikuvan piirtäjä, mutta ei. Tässä ei kysytä oikeaa vastausta, vaan sitä, kuka tulee mieleen. Jos teidän mielestänne on turhan samanlainen topic, lukottakaa rauhassa.

- Mr.J

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Ei mun mielestä tämä on ihan hyvä Jac minulle tulee mieleen Don Rosa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mainos

Tämä on mainos toisesta topicista jonka nimi on Uusi disney rooli peli siinä voi olla velho tai ankanlinna lainen ja kaikkea lue sääännöt ja tee hahmo ja pelaa

T:Nupu Ankka

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Jonikyysysin profiilikuvasta tulee mieleen Rodriques. Ja nupu ankan profiili kuvasta tulee mieleen May heymans.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Ei ole muistissa vikaa. Tekee mieli hermostua teille... Lukottakaa vaan jos tahdotte. Daniel10n profiilikuvasta tulee mieleen Daan Jippes.

Mutta entä minun?

- Mr.J :]

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minusta tämä on samanlainen toppa kuin tuo,jonka Joni ja DOT,linkitti.Siellähän voi,myös(kin) sanoa,mikä tulee edellisen proffakuvasta mieleen,jos ei tiedä eikä arvaa.

Toiseksi,onko näitä topicceja pakko tehdä kokoajan?Mieluiten voitaisiin jättää tekemättä tai käyttää tuota Topic-Topiccia (Taisi mennä nimi väärin).

Foorumin tylsin mies.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat