Kaikille valmishymiöiden vihaajille :D

Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Eli topan tarkoituksena on saada valmishymiöt pois. Jotkut saattavat vielä pitää niistä, mutta tulette huomaamaan että ne on ihan himputin ärsyttäviä. Eli kerään listaa niistä, ketkä eivät pidä valmishymiöistä, ja kun/jos siinä on 100 nimeä, ilmoitan palautteena Toimitukselle ja he saattavat poistaa hymiöt. Jos topic on mielestänne turha, saa lukottaa.

Lista:

JuMa

Jac

~Pööpötin jyrää~

Kommentit (5)

Vierailija

Topic on hieman älytön, mutta valmishymiöt kuuluvat teemaan. Ei tästä kyllä mitään apua ole, mutta laitan nimeni.

Nimet siis:

JuMa

Jac

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Miksi laitat nimesi listaan, jos tästä ei ole mitään hyötyä Jac?

Asiahan on kuitenkin niin, että ylläpito lupaili jo hymiövalikkoa, jossa nuo valmishymiöt ovat. Tämän pitäisi merkitä sitä ettei noita valmishymiöitä hyppisi viesteihin, jos niitä ei olisi tarkoitus tehdä. Eihän niitä tarvitse kokonaan poistaa, vaikka osa ei niistä pitäisi ei ne teitä kuitenkaan voi haitata, jos ne ei nyt enää hyppisi viesteihin vahingossa. Jotkut voivat näistä hymiöitä tykätäkin.

Omasta mielestäni niitä ei tarvitse poistaa, mutta kuitenkin niiden pitää olla sellaisia ettei ne pompi tällee nykyisellä tavalla viesteihin, vaikka tarkoitus ei mitään hymiötä olisi tehdä.

En ole tulossa mukaan tähän adressiin.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Valmishymiöitä tuskin kokonaan poistetaan koskaan, ainakaan ilman suurempaa ohjelmiston muutosta. Tällaisessa pelkässä tekstieditorissa, johon siis nytkin tätä tekstiä kirjoitan, ei pysty lisäämään kuvaa, vaan pelkästään tekstiä. Eli jos tulisi jokin hymiövalikkokin, niin kun siinä klikkaa kuvaa, niin se tulisi tähän tekstinä, esim :=D

Parempi olisi että hymiökoodeista tehtäisiin ei-niin-yleisessä-käytössä olevia koodeja, ja sitten ne koodit näkisi jostain tms.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat