osa1 Tehtävä kolme

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

!taikaviitta!

Mistä katsoit kolmosen vastauksen?

anna pieni vihje.

Kommentit (10)

Vierailija

Jos olet siinä kohtaa osa 1:n kolmosessa missä pitää kirjoittaa nimi niin klikkaa sitä ankanpoikaa joka sanoo "Onpas kimurantti" tai jotain vastaavaa. Siinä sinulle pieni vihje.

Vierailija

Kun siinä sivun alhaalla on se ankka, joka sanoo: "Onpas kimuranttia" paina sitä niin siihen tulee kaksi vaihtoehtoa: kääkle ja konna sanomat... Paina konna sanomia ja näytölle pomppaa semmoinen rosvojen lehti. Mene sen lehden melkein alareunaan. Siellä on sellainen punainen lappu, jossa on ihan sekalaisia kirjaimia. Paina lappua ja ratkaise ristikko...

Vastausta en kuitenkaan ihan vielä kerro... ;D

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: osa1 Tehtävä kolme

iltsu2 - 11.05.11 06:26 (ID 748544) oikein hyvä vinkki

"Oikein hyvä topic". :D

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Jac:

Wondyn ja Makenhan piti olla valmiina. =D


En nyt ihan tajunnut mitä ajoit tällä takaa. Oliko siinä edellä kenties viesti, joka piti poistaa? Ota huomioon, ettei mekään voida 24/7 täällä pyöriä vaan meillä on omakin elämä elettävänä. Me vahdimme täällä aina kun siihen aikaa löytyy. : )

Poistelin tuosta viestin, jossa kerrottiin suorat vastaukset tehtäviin sekä Jac:n viestin, joka sisälsi lainauksessa nämä samat vastaukset. Keskusteluissa ei siis ole tarkoitus kertoa vastauksia koodinmurron tehtäviin, sillä tämä vie kaikilta sen ratkaisemisen ilon. Tarkoitus on antaa ainoastaan ohjeita ja vinkkejä siihen miten ja mistä koodinmurron tehtävät saa läpi. Kaikki vastaukset koodinmurton tehtäviin tullaan armotta poistamaan, jotta kaikilla säilyisi jännitys ja onnistumisen ilo kun tehtävät saa itse ratkaistua.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
akuankkafani123: Jac, Annan vihjeitä kenelle haluan. Et voi noin vain tulla sanomaan ''Ei saa kertoa vastauksia!''


Vihjeitä saa antaa, mutta ei kertoa vastauksia suoraan. Näissä on valtava ero.

Näitä vinkkikeskusteluja oli nyt niin hirveästi, että valitsin niistä sopivimman http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/17/viestiketju/23835/vinkkeja_ko... ja lukotin muut. Pistin tonne vielä selvennystä siitä, miten voi auttaa ja vihjata ja miten ei. Käy Make lisäämässä tonne jos unohdin jotain, ja aattelin, että voitas yrittää toi vinkkikeskustelu pitää tuolla.

Siispä linkittämässäni topicissa voi jatkaa vihjekeskustelua.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat