TLA

Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Eli TLA on salainen järjestö johon voi tulla mukaan agentiksi. Me selvitetään erillaisia pulmia ja ratkaisuja ja katoomisia. Tässä on säännöt:

Jos tulet mukaan niin sinun pitää kirjautua tällä tavalla:

Nimi:Pertti

Ikä:26 (ei pidä olla oikea ikä eikä ole pakollinen)

Ammatti:agentti

Arvonimi:KaLa9 (Kamalan Lahjakas)

Voit tulla mukaan kilpailla toista agentti järjestöä vastaan (virtuaalinen järjestö).

Voit tehdä kirjaimilla karttoja niin kuin tämä

RRRRRRRRRR

RRRRRRRRRRRRRRR

R

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Voit puhua ja keksiä uutisia työpaikkoja ja olla tavallisessa elämässä. Niin kuin Aku hän on vain iltasin omassa agentti järjestössä.

Jos teet kartan tässä ohjeet: T tarkoittaa taloa, K tarkoittaa katua, A tarkoittaa autotietä, P tarkoittaa puuta ja PE pensasta.

Jos tulee kysyttävää niin kysykä ihmeessä.

T:Nupu Ankka

Sivut

Kommentit (42)

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Illalla hämärässä tapahtui. Yhdestä talosta tuli punainen säde ja se talo räjähti. Mitä tuolla tapahtuu kysyi Nupu agentti Tupu,Hupu,Lupu ja Rupulta? (yksi käyttäjä) (toivottavasti hän tulee tähän topaan) Jotain räjähti no mennään selvittelemään asiaa. Kun Nupu ja kaksi muuta vakooja oli talolla niin he näkivät vihollisjärjestän audon. -Hei noihan ovat JIM järjestöstä! huusi Nupu. Kaksi vakoojaa ampuivat sarjatulta audon renkaihin. Mutta JIM järjestö pääsi livahtamaan. TLA:lle tulee uusi tehtävä heidän pitää saada selville mitä tuo järjestö täällä tekee? No lähetän kaikki vakoojat Italiaan selvittämään asiaa ja jopa minutkin.

T:Nupu Ankka

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Minä tulen mukaan.Nimi:Tupu,Hupu,Lupu ja Rupu.Ikä:29.Ammatti:Agentti.Arvonimi: Tyly5(Todella lyhyt).Tyly tulee yhdessä Nupun ja kahden muun vakoojan kanssa puhumaan äskesestä salaiseen järjestöön.Salainen järjestö on vanhassa miljärdööri klubin talossa.Agentti Nupu päättää lähteä sevittämään asiaa.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Agentti VeHu ilmoittautuu palvelukseen! Ikäni on kaksikymmentä ja koodinimeni tarkoittaa Veli Huilu. Ammattini on siviilielämässä eläintarhan lippukassalla oleva myyjä, mutta muuten olen agenteissa tiedustelijana. tulen mukaan operaatioomme!

(huoh..näitä topia on paljon mutta......tämän kerran.)

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

-TyLy lähetään Italiaan selvittämään tapausta. -Muuten luulen että se punainen säde oli jokin salainen keksintö jos kerran JIM järjestö tuli paikalle. -Kun KaLa9 (nupu ankka) ja TyLy (tupu,hupu,lupu ja rupu) on lentokoneessa niin he ottivat raketti reput esille että kukaan ei tietäisi minne ne menee. -No oletko valmis hyppäämään kysyi TyLy KaLa9:ltä. -Joo

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Agentit pääsevät Italian kaupunkiin.Italian kaupungissa agentit huomaavat,että heitä tarkkailaan.Olkaa hiljaa,sanoo KaLa Lökelle ja TyLylle.Lähdetään VeHun puheille,ehdottaa LöKe.Hyvä ajatus,kuiskaavat KaLa ja TyLy.VeHun puheilla....PS.Sopikohan kaikille,että Velihuilu olisi TLA järjestön johtaja?

Vierailija

Nimi: Allu

Ammatti: Työtön (Saalainen agentti TLA,ssa)

Ikä: 27

Koodinimi: MaTo 15(Mahdottoman Toimelias)

Voi Vehu Mun puolesta olla johtaja.

Vierailija

En jaksa tulla mukaan, ehkä joskus päivemmällä. Ehkä jossakin tuolla tekstimyrskyssä on vastaus kysymykseeni, mutta mikä TLA on? On esimerkiksi ATP, joka on Ankan Tiedustelupalvelu.

Vierailija

Päivä 1. Mato etsii tietoa JIM:istä hän pysyi Ankkalinnassa vaikka osa agenteista meni italiaan. Hän kyselee kaikkialta. Kunnes eräällä kujalla hän näkee vanhan miehen joka kertoo hänelle että joitakin musta takkisia miehiä oli juuri ollut kadulla kovistelemassa jotain tyyppiä.

- He pudottivat tämän, Mies sanoo ja antaa lapun jossa lukee ylhäällä JIM. Tässä on jotain hämärää kuka se kovisteltu mies oli?

-Taidan viedä tämän lapun päämajalle tutkittavaksi...

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Kun KaLa9 (Nupu Ankka) saa viestin MaTo 15 niin hän palaa takaisin Ankanlinnaan ja antaa komennuksen VeHu:lle. Kun KaLa9 on Ankanlinnassa hän menee TLA:an salaiseen päämajaan, siellä se sanoo MaTo 15:lle. -Kiitos MaTo 15. -No niin mennään laboratorioon ja selvitetään kenen sormenjäljet tässä on. -Ja lopuksi KaLa9:lle ja MaTo 15:lle selviää että lapun tiputti eräs mies nimeltä Luimu Luhu (agentti nimeltään HäTe 79 eli Hämärähommien Tekijä). KaLa9 soittaa VeHu:lle ja kertoo kaiken. -Teidän pitää selvittää mitä Luimu Luihu teki Ankanlinnassa?

T:Nupu Ankka

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat