koodinmurto 2011 ulkoasu, videot kuvat, nettisivustot

Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

tässä topicissa keskustellaan vapaasti siitä minäklainen ulkoasu koodinmurrolla on.

oletko tyytyväinen siihen? Viime vuonna se olikin sininen eikä keltainen niin kuin tänä vuonna.

viimevuonnakin oli kääkle ja kääkle maps mutta mitä mieltä olet nettisivustoista? olivatko ulkoasut hyviä?

ovatko videot sinusta hyviä?

kaikesta tästä ulkoasuista keskustelua täällä!

koodinmurron ulkoasu näyttää tältä:

http://koodinmurto.akuankka.fi/2011/

-VH

Kommentit (14)

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Sen pitäisi olla šokkipinkki tai liila. No eeei ku siit pitää tehä joku supertylsä oranssi. Kui ei mitää ihQ värii?

//Viestini tyttömäisyys liittyy sukupuolenvaihdos -topaan.

~Pööpötin jyrää~

Vierailija

Kyllä ihan kivat sivut oli. Todellakin olisi mahtavaa jos Nokkakirja oikeasti olisi ankkafaneille ja sinne voisi liittyä.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Veli Huilu: ovatko videot sinusta hyviä?


Mua tuskastutti se, miten hiiiitaasti videon kuva vaihtuu seuraavaan. On melkoisen tympeää lukea niitä bokseja kolmatta kertaa toivoen, että siirryttäisiin kohtapuoleen eteenpäin. En koskaan tykkää nettisivuista, joissa on jotain ääniä, enkä oikein lämmennyt Koodinmurronkaan ääniefekteille. Onneksi niitä oli varsin vähän, niin ei musiikkielämys (kuuntelen aina koneelta musaa) torpedoitunut pahasti.

Plussaa kompaktista suorakulmion muodosta, jossa kaikki erilliset lootat ovat. Yläpalkki on kiva, siitä näkee tehtävien etenemisen hyvin ja pääsee helposti navigoimaan itsensä tiettyyn kohtaan. Värit ovat räikeät, mutta jotenkin mun mielestä aiheeseen sopivat. Eikä tuolla nyt esimerkiksi vastaväreillä ole kikkailtu, mikä rauhoittaa kummasti.

Vierailija

Minusta toi nokka kirja oli todella hyvin keksitty!

muuttaa facebook nokkakirja hehe......Miksi ei voisi tehdä Nokka kirjaa aku faneille?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: koodinmurto 2 kuvat, nettisivustot

Moope Ankka - 13.05.11 05:12 (ID 749618) Minusta toi nokka kirja oli todella hyvin keksitty! muuttaa facebook nokkakirja hehe......Miksi ei voisi tehdä Nokka kirjaa aku faneille?

No johan on. Tuo oli minun ehdotukseni. =D Kyllähän se olisi hirveän mukavaa, kuitenkin pitäisi olla turvallisempi paikka kuin Facebook. Jos joku ankkafani osaa koodata tällaiseen tehkööt ihmeessä.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Facebookhan on tieten niin turvallinen kuin vain voi olla. Vai onko? Ei tuollaista nokkakirjaa oikeasti ole koskaan tulossa ja miksi tulisikaan. Onhan facebook olemassa. : ) Facebook tuollaisena suuryrityksenä on nähnyt valtavasti vaivaa sivustonsa eteen, joten samanlaista Aku-faneille tehtyä sivustoa ei kukaan pysty tuosta vain tekemään. Harvalla tällaiseen on edes ammattitaitoa.

Mitä tulee koodinmurtoon, niin tähän mennessä se on lyönyt laudalta viime vuotisen mennen tullen. Nokkakirja oli aivan lyömätön keksintö ja konnasanomat niinikään mahtava älynväläys. Itse koodinmurtosivu on houkutteleva ja hyvin toteutettu (joitain ihan pienimpiä yksityiskohtia lukuunottamatta). Tähän mennessä koodinmurto on ollut hieno elämys ja toivottavasti on vastaisuudessakin. : D

karvisfani97
Seuraa 
Liittynyt27.11.2008

Lainaus:
koodinmurto 2011 ulkoasu, videot kuvat, nettisivustot

kuukupööpötin - 12.05.11 06:15 (ID 749205)

Sen pitäisi olla šokkipinkki tai liila. No eeei ku siit pitää tehä joku supertylsä oranssi. Kui ei mitää ihQ värii?

//Viestini tyttömäisyys liittyy sukupuolenvaihdos -topaan.

~Pööpötin jyrää~

Hei!

kuukupööpötin: sinun ei tarvitse enää kirjoittaa tyttömäisiä viestejä, sillä sukupuolenvaihdostesti on jaettu viikon pätkiin. Testi on siis päättynyt osaltasi. Toki voit liittyä leikkiin mukaan uudelleenkin.:)

Koodinmurron ulkoasu on minusta parempi kuin normaalien nettisivujen. Toivoisinkin samanlaista ulkoasua normaaleille nettisivuille. Muiltakin osin Koodinmurron nettisivusto on onnistuneesti suunniteltu.

karvisfani97 - Akun ohella myös Karvisen fani

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat