On tämä keskustelu kätevä!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä keskustelu on hyvä apukeino koodinmurrossa.Täältä löytyy hyvin vinkkejä\apukeinoja vain klikkaamalla keskustelu ja sen jälkeen koodinmurto2011!Sis aivan mahtava.Kuitenkaan suoria vastauksia ei saa sanoa vaan voi vain antaa vinkkejä.Se on oikeastaan hyvä,koska eihän koodinmurrossa olisi mitään järkeä jos vastaukset saa suoraan täältä keskustelusta,ja pitäähän omiakin aivoja käyttää edes pikkiriikkisen:)

Kommentit (11)

Vierailija

niisä tehtävissä kannattaa käyttää konnasanomaa ja nokkakirjaa kuitenkin huomautan et kannattaa lukee kaikki ihan tarkkaan varsinkin mustan pekan tekstit

PS:oon päässy 1 osan kokonaan

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rauhoittukaas nyt.

Eihän tämä topic ole kuin muut topicit, näkeehän sen jo nimestäkin. Eihän täällä ole edes tarkoitus jaella vinkkejä muille vaan topicin aloittaja laitto tämän pystyyn ilmeisesti, koska halusi kehua tätä keskustelu ominaisuutta sivuilla. Ei siinä ole mitään pahaa, jos haluaa kiitoksensa ilmaista, mutta ei siintä tarvitse uutta topicia tehdä. Hyvin olisit voinut kiitoksesi kertoa tuossa KÄÄKS! topicissa, kun se kuitenkin on toimituksen eli ylläpidon tekemä.

Lainaus:
Jac: Ja mitäköhän tämä topic ajaa takaa?

Jos ei mitään muuta sanomista ole voisit jättää tuollaiset viestit pois ja antaa modejen vaan hoitaa tuo homma eli antaa heidän päättää mikä on järkevä topic ja mikä ei.

Lainaus:
Adiel: Miksi näitä tehdään tosi monta?

Vaikka tämä nyt ei liity kuin kahteen topiciin niin kuitenkin vastaan. Monia koodinmurto topiceja tulee siksi, että sivuilla on nyt paljon uusi ja samalla nuoria käyttäjiä, joille tämä foorumi on ensimmäinen eli he eivät tiedä ettei jokaisen tarvitse tehdä omaa topiciaan.

Lainaus:
igerman tigerman: eikö voisi olla vain rajallinen määrä koodinmurto-aiheisia keskusteluja? minusta näitä on aivan liian monta.

Niinhän niitä yritetäänkin pitää ihan muutamassa topicissa, mutta ei näitä modet ihan heti aina ehdi lukottamaan.

Näissä topiceissa jatkuu:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/17/viestiketju/23829/kaaks_

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/17/viestiketju/23854/koodinmurto...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat