Lintsille?

Seuraa 
Liittynyt13.5.2011

Olittekos menossa lintsille?? itse menen ensiviikon torstaina (2.5)ukkoa testailemaan myös uutta: Xbox kineckt wold ja joku muukin oli en muista

Kommentit (2)

Vierailija

joo... kyllä on aikeena mennä kesäkuusa. mutta tämän olisi voinut kysyä offissa ja toiseksi tämä on väärässä osiossa. eli lukkoon

Vierailija

Linnanmäellä on jo tänävuonna tullu oltua ja laitteissa käyty, mutta ukko ei ollut käytössä jumittumisen takia. se kinect juttu on kai vaan ihan semmonen perus kinect että ei mitään uutta... en tiädä.

Pelejäkin on tullut siellä pelattua ja rahaa hävittyä, mutta kyllä niistä masiinoista on tavaraa/syötävääkin tullut kuten daimia ja pehmoleluja.

Aion mennä uudestaan lintsille ehkä vaan pelaamaan? mutta kyllä muutenkin siellä laitteissa pitää ainakin 2 kertaa vuodessa käydä kun on ilmasii lippujakin. (viimeks oli ilmaispäivä ja sit meil on 2 ilmaislippuu) joten lintsin täytteinen kesä on tulossa.

Mutta ei vanhaa kunnon särkänniemeäkää saa unohtaa kun sinnekkin olen menossa. Onko kukaan koskaa käynyt siellä näsinneulassa syömässä siellä ylhäällä, kivat näkymät ja hyvä ruoka.

touhoaaja - ajaa ohuot

//Jatkuu:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/23141/huvipuistot...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat