adressi: aku ankoista 1000-sivuisia!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

moi kaikille!!! :D

tää on joku adressi jos pyydetään etä niistä akkaresita tulisi ainakin 1000-sivuisii :) ku mista ei oo kivaa ku aina lukeminen loppuu kesken :o

tähän tulee nimiä::

vladimri02

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Ja mikäköhän niiden hinta sitten olisi. 10e? Ja jokainenhan olisi valmis maksamaan tollasen hinnan joka viikko. Mä en usko, että 1000-sivuinen lehti kuitenkaan ihan paria euroa maksaisi.

Vierailija

sit ku tässä on tarpeeks nimiä niin mä lähetän tän sitte toimitukseen ja ne tekee akkaresita 1000-sivusia!! akikki mukaan!! :)

Vierailija

En tule mukaan. Hinta kallistuisi liikaa. Jos lukeminen loppuu kesken niin tilatkaa sarjis ekstra tai roope-setä tai ostakaa taskareita , iines pokkareita , kovakantisia ja satasivuisia.

Ei se lukeminen kesken lopu!

Vierailija

Jos 1000 sivuisia meinattiin ja nykyinen lehti on n. 30 sivua, niin en usko että piirtäjät saavat taiottua viikossa sellaista määrää. Mikä hintakin olisi, 30e? Ei tässä topicissa minun mielestäni ole järjen hiventäkään.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Uskokaa nyt. Ei se kyllä ole mahdollista! Olis se ihan kiva jos onnistuisi.

Voit laittaa nimeni listaan vaikka en uskokaan. Aina kannattaa yrittää;)

Vierailija

Ei olisi MITÄÄN järkeä tehdä Akkarista 1000 sivuisia! Onhan jo Jumbo ja muut! Ja niiitten hintakin olisi 30€-50€! Ja oikein kalliissa kaupassa ehkä 70€! Alennuksessa 15€... Silloin se ei olisi enää akkari. N. 30 s. on ihan hyvä sivumääärä sarjakuvalehdelle. Ja onhan niitä 52 sivuisiakin akkareita olemassa!

Enmissäään tapauksessa kannata

Vierailija

Minä en kannata tätä, koska niiden hinta nousisi hirvittävästi, piirtäjät eivät ehdi tehdä tarinoita tuohon tahtiin ja Aku Ankka lehti ei ole ainoa akkari mitä voi lukea. Jos luettavaa haluat osta taskareita, Roope setiä tai Akkarin ekstroja esimerkiksi.

Vierailija

Öhh... Mikäs tämä tempaus on olevinaan? Miksi tehdä akkarista 1000 sivuista, kun on NIIN paljon lukuvaihtoehtoja, että kyllä tuo tripla riittää, siinäkin alkaa olla liika sivuja. Niin ja paljon se oikein maksaisi? 100 euroa?

Tarkoituksena ei ole antaa pahaa mieltä kenellekkää, vaan järkeä ihmisten päähän : D Ehdottaisin tätä topicia lukkoon, melko turha topic ? =)

Vierailija

Lainaus:
adressi: aku ankoista 1000-sivuisia!!

MummoAnkka123 - 31.05.11 04:23 (ID 762636) Öhh... Mikäs tämä tempaus on olevinaan? Miksi tehdä akkarista 1000 sivuista, kun on NIIN paljon lukuvaihtoehtoja, että kyllä tuo tripla riittää, siinäkin alkaa olla liika sivuja. Tarkoituksena ei ole antaa pahaa mieltä kenellekkää, vaan järkeä ihmisten päähän :D Ehdottaisin tätä topicia lukkoon, melko turha topic ? =)


samaa mieltä. mitä ihmeen järkeä olisi tehdä akkareista 1000-sivuisia??!! hinnathan nousisivat huimasti ja lukijoiden mielenkiinto laskisi, eivätkä piirtäjät ja käsikirjoittajat ehtisi tehdä tarpeeksi tarinoita, jos sellainen ilmestyisi kerran viikossa. juotuisimme odottamaan yhtä akkaria monta kuukautta! on tämä kyllä ihan turha topic, kun ei tässä nyt vain ole yhtäkään järjen hiventä, että lukkoon vaan.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat