AA kuvakisa

Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Tässä on viesti jonka lähetti Transvanin tuittupää:

Hei. Kuulin juuri mahtavasta ideasta Ton Rozan kautta Jacilta.

Lainaus:

Kun luin sellasta topicia kuin Ehdota sisältöä 400. taskarille (nimi ei tollanen), niin luin Jacin viestin:

__________________________________________________

AA.fin käyttäjien keksimä käsikirjoitus... Wow... =D Olisi topic: "AATk 400: Keksimme käsikirjoituksen". Topiciin laitettaisiin 3 sanaa aina lisää, pitäisi olla mahdollisimman selkeää ja asiallista, ankkoihin liittyvää tarinaa, josta julkaistaisiin: "AA.fin käyttäjien erikoistriplataskari". Elättelen turhia toiveita... Lopulta toimitus muokkaisi käsikirjoituksen pidemmäksi/lyhyemmäksi (tod.näköisesti lyhyemmäksi =D) ja laittaisi piirtäjille --> Käyttäjät äänestävät piirtäjän.

Eikö olekin mahtava idea? Kannessa olisi äänestyksen voittajapiirtäjän kuva ja päälle käsikirjoitus. =D Takakanteen käyttäjät, joita halutaan kiittää erityisesti aktiivisesta työstään. Tämä olisi kyllä jo teemataskarin puolelle, mutta minusta olisi ainakin hienoa olla osa käsikirjoittamassa oikeaa ankkatarinaa. = ) Olen ihan innoissani, vaikka tuskin ajatukseni tapahtuu.

__________________________________________________

Tästä voisi tehdä adressin, jos toimitus voisi vaikka katsoakin. Ja sitten kun se toteutuu, niin... WOW! Melkein kaikki pääsis käsikirjoittamaan. Niin kannatusta tälle, teen tän Jacin nimessä, senhän tää idea olikin.

Että eiköhän laiteta nimiä listaan.

Alunperäinen viesti löytyy Offista. Sivulta:948

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/21371/off_topic_2...

Laittakaahan tilanne päivityksiä, jos jaksatte. (Älkää nyt ihan jokainen)

Eli jos suunitelma toteutuu niin me voidaan piirtää kansikuvan siihen uuteen taskariin ja modet saavat päättää mikä sopisi siihen (jos suunitelma toteutuu).

Eli te lähetätte hienon kuvan joka sopisi kansikuvaksi ja modet päättää mikä on paras (jos taskari suunitelma toteutuu).

T:Nupu Ankka

Kommentit (2)

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ollaan tästä jo niin monta kertaa sanottu, ettei tule onnistumaan tämä idea, mutta silti jatkatte tämän idean elossa pitoa... Kun sanotaan ei niin se myöskin tarkoittaa ei. Voiko olla niin vaikea ymmärtää? Koittakaa edes!

Foorumin tylsin mies.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat