Arvaa seuraavan käyttäjän lempi-karkkilaji!

Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Tässä topikissa pitää arvata seuraavan käyttäjän lempi-karkkilaji.No,laitanpa topikin nyt käyntiin.Seuraan käyttäjän lempi-karkkilaji voisi olla ehkä Haribo?

Kommentit (6)

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Ja muutenkin alkaa jo menemään spämmin puolelle, kolme täysin turhaa topicia samalta jätkältä samana päivänä. Menee jo vähän turhan pitkälle tällainen.

//Korjaan, niitä turhia topiceja olikin neljä.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Miettikää nyt oikeesti pikkasen mistä teette näitä topiceja. Ihan jokaisesta aiheesta ei tarvitse tehdä omaa leikkiään, vaikka nyt täällä saa vapaasti tehdä leikkejä niin pitää nyt kuitenkin itekin miettiä mitkä on oikeesti tarpeellisia topiceja.

Näiden lisäksi tuo arvaa toinen nimi topic. Harvemmin nyt edes käytetään toista nimeä niin miksi siintä nyt pitää edes tehdä topic? Ärsyttävää, kun muutetaan pikkasen jostakin topicista juttua eli tässä tapauksessa vaihdettiin vain etunimi toiseksi nimeksi.

Muutenkin vierailet jatkuvasti tuolla pelit ja leikit osiolla, miks teit nää topicit tänne pulinoihin etkä sinne? Pelit ja leikit osioon kuuluu kaikki ei Disney-aiheiset leikit eli kun teit nämä tähän osioon niin teit vain lisää töitä modeille, kun nämä pitää nyt sitten joskus siirtää sinne oikeaan osioon.

//Jatkuu:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/viestiketju/24643/arvaa_seura...

~Hidis

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat