Mitä mieltä piirtäjistä?

Seuraa 
Liittynyt19.11.2010

Moni pitää Don Rosaa hyvänä, mutta jotkut eivät. Onko sitä vaikea käsittää? Tässä voit kirjoittaa mielipiteesi piirtäjistä (muistakin kuin Rosasta) viikon ajan, oli ne kielteisiä tai myönteisiä. Tämä on siis mielipide-topic, joten piirtäjän saa haukkua, jos siltä tuntuu. Kaikki varmaan ymmärsi: eli joka viikko on mahdöllista arvostella piirtäjä.

Tässä piirtäjäjärjestys:

Vko 22: Fecchi

Vko 23: William Van Horn

Vko 24: Daniel Branca

Vko 25: Lara Molinari

Vko 26: Carlos Mota

Eli siinä tämä kuukausi. Ensi kuukauden (Vkot 27-30) piirtäjät voi ehottaa.

Tässä oma arvosteluni:

Fecchi kuuluu mielestäni taskaripiirtäjien parhaimmistoon. Pidin hänen piirrosjäljestään aina kun luin hänen tarinoita. Niiden taiteilu on hyvin... pehmeän oloista ja notkeata. Ehkä paras tarina häneltä on julkaistu AATK 334: Kylmää kyytiä tarina Hilpeän herttuan aarre. Siinä ankanpojat päättävät kostaa kiusaajilleen antamalla heille väärennetyn kartan. Pian he kuitenkin tajuavat, että aarre on oikea, ja lähtevät etsimään sitä, kiusaajat kannoillaan. Lopulta rauha solmitaan ja aarre löydetään. Se luovutetaan museolle, ja ankat sekä kiusaajat ovatkin sitten kavereita.

PS: Mielipide pitää kertoa vähän pitemmin kuin "ihan hyvä" tai "ok" taikka "huono piirtäjä".

On se hurja. On se hurja kaveri.

Kommentit (7)

Vierailija

Fecchi on minustakin ihan hyvä piirtäjä. Hän piirtämiään tarinoita näkyy aika usein taskareissa. Hänen tyylinsä on mielestäni hyvä.

Vierailija

Fecchi on todella hyvä tekijä, ja kuuluu ehdottomasti taskaripiirtjäien parhaimmistoon.Fecchi piirtää ehkä parhaiten Sepe Sutta.Myös Ankkoja ja hiiriä hän osaa piirtää ihan ok: sti.En ole koskaan inhonnut FEcchiä.Ja aivan lyhyesti:Mahtava piirtäjä.

Ton Roza
Seuraa 
Liittynyt19.11.2010

William Van Hornin vuoro. Hänen piirrosjälkensä on aivan erinomaista. Se on niin lennokasta, joten siksi sitä on helppo lukea. Hänen tarinansa sisältävät koomiikkaa ja hauskoja ilmeitä. Niin, ja ensi kuulle saa ehottaa piirtäjää arvosteltavaksi. Kaikki ehotukset hyväksytään.

On se hurja. On se hurja kaveri.

Vierailija

William Van Horn on ihan ok tekijä.Hän piirtää omalaatuisesti ja piirrosjälki on ihan hyvää.Mutta Yhtä juttua kyllä ihmettelen.Miksi hän ei piirrä kieltä Ankkojen suuhun vaan ison aukon.

Vierailija

En tykkää Viljam Van Hornin tyylistä, vaikka se onkin erityinen. Hänen ankat näyttävät jotenkin nuhjuisilta.

PuhuvaKissa-Unohtakaa Puhuva Koira

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat