Virhe akupediassa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin saattaa olla vähän turha aihe , mutta kysyisin ,että miksi Teppo Tulppua käsittelevässä akupedia artikkelissa on Luirun kuva.

Kommentit (2)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Puliwari: Niin saattaa olla vähän turha aihe , mutta kysyisin ,että miksi Teppo Tulppua käsittelevässä akupedia artikkelissa on Luirun kuva.

Mä en koskaan edes ole pahemmin tajunnut näiden kahden henkilön eroa. Tuo näyttää minusta ihan Teppo Tulpulle jonkun piirtäjän tekemänä, mutta kait sinä sitten tiedät paremmin kumpi se on. : D Vaikka olen Akupedian mode niin minä en pysty kuviin koskemaan vaan noita kuvia hoitelee toimitus eli heille kannattaisi laittaa palautetta asiasta niin saisit varminten asiasi perille: http://www.akuankka.fi/palaute Turhahko aihe tosiaan, koska tämähän on tavallaan kysymys, koska kysyit miksi näin on, joten tämähän kuuluisi UKK:hon (kuten Ms. Emily Quakfaster tuossa jo mainitsi). Samanlaisia virheitähän on muutenkin Akupediassa. Jeri/Rankku artikkeli on saanut saman kuvan kuin Rankku Kanuuna artikkeli: http://www.akuankka.fi/akupedia/438/jeri_rankku#438 ja samanlainen vika oli myös yhden piirtäjän kohdalla eli sama kuva, mutta kaksi eripiirtäjää.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat