Sly 4

Seuraa 
Liittynyt8.6.2011

Kuten monet tietävät Sly-pelisarjan,sille tulee odotettu jatkoosa ja tässä topassa keskustellaan siitä:):):)

Kommentit (12)

Vierailija

Sly4 = Jeee!!! Mul on kaikki slyt erikseen pleikka kakkosella ja tota pelii oon venannu joku 5 vuottaa!!!! paitsi yks huono juttu... se tulee vaa ps3 eikä mul oo sitä harmi

touhoaaja - ajaa ohuot ja touhuaa ja tuhoaa jopa ruoat

Vierailija

Eikös tää menis pelit-topicii, tai vastaavaan. Tiedän sen vaan siitä, ku Mr.Roopeankka kerran näytti sen. Itse aiheeseen: oon pelannu kolmososan läpi, ja se oli ihan ok. Voi olla että hankin tän, pikkasen epätodennäköistä kyllä.

Vierailija

Tässä kaikille umpitumpeloille (ei ollu tarkotus loukkaa) eli siis niille jotka ei tiiä mikä se on.

Sly Cooper on kuuluisan varas-suvun nuorin jälkeläinen. Hänen ollessaan lapsi hän jäi orvoksi ja Coopperien kirja varastettiin. Hän joutui orpokotiin jossa hän tapasi parhaat ystävänsä, Bentleyn ja Murrayn. He kasvoivat yhdessä ja rupesivat tekemään erilaisia keikkoja. He eivät sinäänsä ole pahiksia koska he taistelevat pahiksia vastaan.

Ensimmäisessä pelissä kerätään kadonneen Coopperien kirjan sivuja joita saadaan pahiksilta (päävastuksilta). Ja loppuvastuksena on paha Clockwork lintu.

Toisessa pelissä taas kerätään Clockwork linnun osia jälleen pahiksilta.

Kolmannessa pelissä taas kerätään porukkaa Coopperien holviin pääsemiseen. Pelin lopussa pääsetkin holviin joka on saarilinnoituksessa jonka omistaa paha tohtori (nimeä en muista). ja samainen älliskä tohtori tulee loppuvastukseksi pelin lopussa holvin sisässä.

Elisiis Sly Cooper on pelisarja jonka kolmas osa ilmestyi vuonna 2005? ja heti kolmannen osan ilmestyttyä siitä oli huhuja että neljäs peli ilmestyy. viivästystä tulikin monta monta vuotta ja fanien toivon kipinä alkoi varmaan hiipua. Mutta nyt Sucker Punch (slyn julkaisija/kehittäjä) on ilmoittanut että Sly4 tulee vuonna 2012, mutta eri julkaisijalta/kehittäjältä

eli siis toivottavasti tajusitte.

touhoaaja - ajaa ohuot ja touhuaa ja tuhoaa jopa ruoat

PS: kaikki edelliset osat on pelattu läpi moneen otteeseen. joten suosittelen koko sarjaa

// aika hyvin tuli tietämyst ilman wikipediaa

Ansku2001
Seuraa 
Liittynyt8.6.2011

Ja hahmoja:

Sly Copper: Sly on pesukarhu,joka on mainekkaan mestarivarassuvun vesa,joka saa 8-vuotiaana suvunsa käsikirjan. Slyn vanhemmat tappaa Fiendish Five.

Bentley: Bentley on juokon älykkö ja Slyn paras kaveri. Hän vammauttuu sarjan toisessa osassa. Bentley on kilpikonna

Murray: Murray on vielä ujo ajokuski ekassa osassa,mutta 2 ja 3-osissa hän on joukkion voimat. Hän eroaa koplasta kakkososassa,mutta palaa 3-osassa.Murray on virtahepo

Clokwerk: Clokwerk on aina kadehtinut Coopereita ja siksi muutti itsensä metalliksi,jotta voi tuhota Cooperit. Sly luuli tappaneensa Clokwerkin(tai ainaskin upotti laavaan)

Siinä oli päähenkilöt

Ansku2001
Seuraa 
Liittynyt8.6.2011

Jos sulla on PS3,niin mene vaan kauppaan ja osta Sly Trilogy. Helppoa. Jos sinulla ei ole PS3:sta,käy wikkarissa ja kirjoita Sly Copper. Ja eikös ollut totta,että olis olemassa Sly-pedia....muisti ei oikein pelaa.

Santtu99
Seuraa 
Liittynyt1.12.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sly 4

Aku&Iines 96 - 12.06.11 09:37 (ID 771822)

Juu, muttei tuu yhtään mielikuvaa millanen se peli vois olla :D. Noh ....


Pelin gameplay näytettiin E3 messuilla, ja sen pystyy katsomaan youtubesta kirjoittamalla hakuun: E3 sly 4 gameplay.

Ja pelin koko nimi on Sly 4 thieves in time ja pelin tekijästä en ole vielä varma.

Vierailija

Jihhei! Olen kaikki pelit pelannut läpi, tosin vain kakkosen sata prosenttisesti. Kolmonen jäikin sellaiseen kohtaan, että se sarja jatkuisi.. Pitää kertoa kavereille, jotka ovat myös pelanneet ne läpi.

Kaikki pelit ovat olleet kivoja, paitsi puutteitaki löytyy.

Vierailija

Kaikki olen läpi pelannut. kolmosen sata prossasti Hyviä pelejä. Sly 4 thieves in time odotellessa voisi hankkia konsolin jolle se on (Play Station 3) Siitä tiedän sen verran että siihen liitty bentleyn aikakone.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat