Pelottavin taskari-tarina ?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on mielestäsi jännitävin taskukirjassa esiintynyt tarina? Mielestäni jännitävin on Kauhujen Kartano,joka oli ensimmäisessä munaajassa.

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Aha. Varmaa se tarina missä on joku heppu mikä säilyy hengissä 300-vuotiaana joittenkin omenoitten avulla. En muista nimee.

Vierailija

No jaa. En tiedä. Kun nämä taskarit on tarkoitettu kaiken ikäisille niin ei sinne voi tunkea sellaista, että zombit syö ankkojen päitä..

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Kyllä noita jännittäviä on muutama kappale mutta niissäkin yhdistyy jollain tavalla huumori ja sarjakuville ominainen pelleily.

Yhdyn nimimerkki AkutykkääIineksestä mielipiteeseen että moinen brutaali toiminta akkareissa olisi turhan rajua kun Aku Ankka kerran yhdistetään muutenkin viihteeseen joka sopii kaikenikäisille.

Mutta kyllä sitä syvällä itsessään jokainen varmaan toivoisi että voisi lukea todellista kauhukertomusta ankkaversiona sillä loppujen lopuksi se olisi varsin "turvallista" jännitystä kun pääosia tähdittäisi tutut hahmot mikä loisi hiukan rauhan tunnetta siitä että eihän moista voisi oikeasti tapahtua ja mietitäänpä vaikkapa myös sitäkin että toisen maailmansodan aikaan Aku oli tärkeä osaa propagandaa (hän oli esim. natsi) ja silloin hänet esiteltiin varsin hauskassa ja oudossa asemassa.

Mutta toivottavasti tajusitte pointtini.

Vierailija

Pelottavin tarina...? Pitääpä miettiä.

Ehkä sellaisesa taskarissa, kuin Munaajan paluu esiintynyt Kauhujen kartano. Tai, no. Silloin, kun luin sen ensimmäisen kerran se tuntui aika pelottavalta... Siis joskus kolme tai kaks vuotta sitten.

Toinen aika pelottava tarina oli tämän vuoden toukokuun taskarissa. Sen nimi taisi olla Kh'löntin kutsu tai jotakin sinne päin. Olihan se tavallaan aika huvittava, mutta myös aika karmiva kun paljastui, että maailma onkin oikeasti vain jonkun hirviön unta...

H.A

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
Re: Re: Re: Pelottavin taskari-tarina ?

anon aku - 13.06.11 02:37 (ID 773034)

Aha. Varmaa se tarina missä on joku heppu mikä säilyy hengissä 300-vuotiaana joittenkin omenoitten avulla. En muista nimee.

Ahaa! Tarina on minulla. En itsekkään muista tarinan nimeä mutta se oli muistaakseni Taskarissa "Silmät selässä" Juu,se oli kylläjännittävä. Joku kummitteli siellä puussa ja kuului joku hohotus. Ja sitten oli se omenoita syönyt vanhus, joka yrittä tiputtaa Ankanpojat ja Akun johonkin ihme-liemeen. Ja Alussa Aku kertoi tarinaa kun joku hänen kaveri oli sielä kauhu-kartanossa, ja meni jonnekkin metsään. Eikös hän sitten olut kuollut, ja se joka kummitteli oli sen pojan haamu. Jotain sellaista. Fechi oli mielestäni piirtäjänä.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Taskari 310 : Silmät Selässä

Tarina : Kauhujen Kartano

Aika jännä varsinkin siitä kohtaa kun Aku tulee etsimään Tupua, Hupua ja Lupua sieltä kartanosta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat