Topicin poistamisen syyt

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hyvät käyttäjät!

Eli olemme tuolla "AA.fi siistiksi! -kampanjassa" (vai mikä se nyt olikaan) keskustelleet siitä, että olisiko parempi poistaa turhat topicit vai lukottaa. Jotkut käyttäjät ovat sanoneet, että poistaminen on huono ehdotus koska silloin ei näe syytä topicin poistamiseen.No, minä päätin laittaa toimeksi! Nyt olen siis kehitellyt topicin, joka todennäköisesti pitää foorumit vähän siistimmässä kunnossa. Eli topiciin ne käyttäjät (moderaattorit), jotka on poistanut jonkun turhan topicin, voivat laittaa ne syyt poistamiseen tänne, eli topiceja ei enään tarvitse lukottaa vaan poistaa. Esimerkki:

Kuka poisti topicin: _Mode_

Poistetun topicin nimi: Nimileikki

Syy poistamiseen: Samanlainen nimileikki on jo olemassa linkki: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/viestiketju/14401/nimileikki_...

Ymmärsittekö? Näin siis keskustelu alue pysyy siistinä! :) Tämä ei siis ole spämmitopic, päinvastoin, tämä pitää keskustelu alueen siistinä, kun topicit voi poistaa ja perustelut laittaa tänne!

-HH 00 *keskustelu alue siistiksi!*

Kommentit (2)

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Huoh.

Modethan jo sanoi ettei tarvitse tehdä mitään poistamisen syyt toppaa tai vastaavaa. Eikä tälläinen homma edes kuulu meille rivikäyttäjille ja lisäksi jos tälläistä tarvitaan, niin olisi Make tai Wondy jo tehnyt tälläisen. Ja tosiaankin on parempi keino lukottaa topicit, kuin poistaa ne.

Kuten djlordi jo sanoi, ei olisi mitään järkeä sanoa; "Meepäs tonne kattomaan miksi toppasi poistettiin" tms.

Lukko tällekkin luultavasti...

Foorumin tylsin mies.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jälleen kerran, jättäkää moderointi modeille. Siihen on ihan käytännön syynsä, miksi topic lukotetaan ja miksi lukotuksen syy kirjoitetaan topicciin. Osa topiceista poistetaan kyllä suoraan, kaikkia ei lukoteta ensin.

Ja vaikka näin joskus tulevaisuudessa toimittaisiin (mitä en toivo, sillä tässä ei ole järkeä, kuten ehdin toisaalla jo kertomaan), tällaisten topicien tekeminen on modejen tehtävä.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat