käykö täälä enää kukaan?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

käykö täälä enää kukaan?viimeisimmät keskustelut on ihan vuoden alusta.

Kommentit (7)

Vierailija

Viimeisimmät _aloitetut_ topicit ovat ihan vuoden alusta. Voisit tarkistaa kävijöiden aktiivisuuden keskusteluiden viimeisimmistä viesteistä.

Vähän turha aihe juu... Väärinkäsityksiä?

karvisfani97
Seuraa 
Liittynyt27.11.2008

Käyhän täällä ihmisiä. Tämä on täysin turha topic, niin kuin monet käyttäjät ovat jo sanoneetkin. Modet, laittakaa lukkoon/poistakaa tämä topic (mieluummin poistakaa).

karvisfani97 - Akun ohella myös Karvisen fani

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Älkää nyt porukka viitsikö. Jokaisen ei tarvii tulla sanomaan, että tääll käy ihmisiä ja tämä topic lukkoon. Eikö teille mene perille se, että tollanen pitää lopettaa? Modet ei tykkää tuollaisesta, että jokainen on huutamassa lukkoa täällä. Lopettakaa nyt siis ihmeessä tuollainen. Topic menee lukkoon kunhan joku modeista lukottaa sen, teidän lukkoon huutelulla se ei mee yhtään nopeammin lukkoon. Muutenkin vaikkei tämä menisi lukkoon niin tämä ehtisi jo ensimmäisen vastauksen jälkeen pudota aika paljon ilman noita muita lukkoon huuteluja.

Kuten akuhullu95 huomasit niin kyllä täällä porukkaa käy, kertoohan siintä off-topicin viestimäärä jne. En tiedä mitä sivua sinä olet katsellut, kun sanoit, että viimeisimmät ovat vuoden alusta vai meinasitko, että silloin on alotettu viimesimmät topicit? Tosin sekään ei pidä paikkaansa.

JeFe antoikin ja hyvän linkin eli tuo ohjetopic kannattaa tosiaan lukaista ennen kuin teet uutta topicia.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat