# HuOnO sUoMi-tarina (JATKA 3 SANALLA)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

OTSIKKO KERTOI JO KAIKEN OIKEASTAAN!

Minä näki Aku .....

Kommentit (1)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Miksi teit uuden topicin tälle aiheelle, vaikka vanha poistettiin? Eiköhän silloin, kun aiempi topic poistetaan niin kyseessä ole se ettei sellaisia topiceja tarvita. Muutenkin miksi nyt pitää kirjoittaa huonolla suomella? Yritetäänkö tällä nyt pilkata ulkomaalaisia, jotka eivät osaa suomen kieltä kunnolla? Olisiko sinusta kivaa, jos sinä opettelisit jonkun vieraan maan kielen ja sitten sua pilkataan, kun et osaa sitä täydellisesti?

Jättäisit ton # merkin pois, kun sillä ei ole mitään virkaa otsikossa, miksi edes laitat sen tuohon? Ilman sitä otsikko näyttää paljon siistimmälle.

Avausviestiinkin voisit panostaa. Sun joka topicissa lukee otsikko kertoo kaiken, mitä sitten? Voisit kylläkin paljon paremmin selittää avausviestissä mitä se otsikko oikeasti tarkoittaakaan? Neuvot ei oo koskaan pahitteeksi, nyt tuo avausviesti jäi melko huonoksi. Eihän tässä nyt esimerkiksi tiedetä kirjoitettaisiinko tarina ankoista vai jostain muusta?

Nyt pikkasen ryhtiä hommaan! Topiceja ei tehdä millään liukuhihna vauhdilla eli nopeaan tahtiin vaan niitä tehdään harkiten.

Kannattaa edelleen lukea tämä topic ennen uuden topicin tekoa: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

Sekä täällä voit kysyä aina onko muiden mielestäsi aihe hyvä? http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18991/topic_

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat