Oletko ollut hengenvaarassa part2

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Moi. Olen tehnyt tälläisen kauan sitten ja se on kadonnut, joten tässä osa 2. Itse olen meinannut jäädä auton alle ja melkein hukkunut pari kertaa. (En osaa uida) Ja kerran kun kiipesin puuhun todella korkealle niin oksa jolla seisoin katkesi.

Kommentit (2)

Vierailija

Olen ollut hengenvaarassa monesti! Tätä on vaikea selittää, mutta kun kerran vuosia sitten, kun en vielä osannut kunnolla keinutakaperinvolttia, niin jäin vahingossa keinuun pää alaspäin roikkumaan vain jaloilla kiinni keinussa. Keinu oli siis niin matalalla, että jos olisin roikkunut siinä asennossa, kun keinu on suoraan kohti maata, niin pääni olisi osunut siihen. Ehdin yhdennellätoista hetkellä nousta sen verran, että sain ketjuista otteen sormillani ja vedettyä itsen ylös.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rämäpää: Jos tiedät, että olet tästä aiheesta jo tehnyt topicin niin älä ainakaan tee silloin uutta topicia. Se vanha kuitenkin on jossain ja varmasti se jostakin löytyy. Tälläisissä vastaavissa tilanteissa voisit pyytää muita etsimään sen topicin, jos et itse sitä löydä. Hyvä vinkki kuitenkin on se että käytä kääkleä (www.kääkle.fi), koska se on juuri tarkoitettu tälle sivulle sekä se on paljon tarkempi kuin tämän sivun haku. Esimerkiksi nyt löysin tämän sinun alkuperäisen topicin tästä aiheesta hakemalla tämän topicin nimellä.

Tässä olisi se alkuperäinen topicisi tästä aiheesta: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/13970/oletko_kosk...

ja täällä voi pyytää muita etsimään se topic: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/13244/kaivelu_palv...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat