Moderaattorit ja Ylläpitäjät hei!

Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Aku Vankkis teki hyvän "Akuankka.fi siistiksi! -kampanjan" .Siipä haluan tehdä "aika samanlaisen" (mutta en missään nimessä halua matkia) topicin siihen, että sanotte mikä täällä foorumeilla on huonoa.

Esimerkiksi Aku Vankkis oli kirjoittanut niin, että poistettaisiin viikon aktiisivin käyttäjä lista, että se takaa sen, ettei tule turhia viestejä. Se ei tullut mulla mieleen. Esimerkiksi tuolla "Koodinmurto 2011" foorumilla tli sellainen julki, että tuli paljhon huonoja topiceja. Paljon "Voitko auttaa" topiceja, sekä jotain "Veditkö koodinmurron läpi?". Mun mielestä, jos joku haluaa katsoa, vetikö vaikka (esim.) Teurastaja Lasse Koodinmurron läpi? Se hän näkyy AnkkaProfiilissa!

Sitä haluan myös sanoa, että eikö lukotetut topicit vievät aika paljon tilaa. Eikö voitastehä sellanen foorumi jonka nimi olisi (esim.) "lukotetut topicit"? Ja kun tuli tuo VS-topic 2 (en ole varma, kirjoitinko nimen oikein) niin eikö ole aika laittaa/poistaa se vanha VS-topic? Nämä on niitä turhia topiceja. En tarkoita, että vanha VS-topiv oli SILLOIN turha, mutta eikö se ole jo nyt turha. Tälläisiä topiceja (vaikka ne ei ole lukotettuja) poistaa?

Kirjoittakaa omia mielipiteitä ja jos lukotatte tämän, niin miksette lukota sitä Aku Vankkiksen topicia? Tämä on sama asia kylläkin, mutta tämän tarkoitus on herättää huomiota moderaattoreihin ja ylläpitäjiin, että me haluamme sitä!! Kirjoittakaa kriteereitänne ja omia mielipiteitänne!

//Kiittäen// LP7*

Kommentit (3)

Vierailija

Kun ehdotit, että tehtäisiin topic minkä nimi olisi "lukoetut topicit", niin minä eilen tein sellaisen ja se kukitettiin välittömästi. Eli huono idea oli (:

-HH 00

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mieti nyt pikkasen, mistä teet topiceja. Tuon Vankkiksen topicin tarkotushan on juuri herättää sitä huomiota eikä ne ylläpitäjät sen ihmeellisemmin katso tätä topicia kuin tuota Vankkiksen topicia. Turha olla samasta aiheesta monta topicia. Tuo Vankkiksenkin topic olisi kuulunut kokous nettisivujen hyväksi-topiciin, mutta se sai nyt tuolla tavalla enemmän näkyvyyttä, joten sen annettiin olla. Nyt sinä teit samasta aiheesta toisen topicin niin totta kai tämä lukotetaan.

Vanhat lukotetut topicit saavat ihan hyvin olla jossain siellä pohjalla. Ne ei haittaa yhtään mitään siellä. Niitä ei tarvitse poistaa. Mahdollisesti joku olisi tekemässä samanlaista turhaa topicia, mutta tajuaakin käyttää hakua ja sieltä löytyy perustelut sille miksi sellaiset topicit menee lukkoon. Jotkin vanhat topicit on myös osa tämän sivun historiaa eikä niitä kuulu poistaa. VS-topicin alkuperäistä topicia ei tarvitse poistaa, mitä sillä hyödyttäisiin? Poistamalla topic meinataan tällä foorumilla sitä, että avausviesti poistuu ja topic häviää tuolta topicien luettelosta, mutta muut viestit jäävät yhä sinne. Turhaa hommaa siis, tälläistä urakkaa ei tarvitse alkaa tekemään ihan turhan takia. Kyllä lukotetuille topiceille on paikkansa siellä osoiden pohjalla, johon ne tippuu hiljalleen, lukotetuissa topiceissa ei pitäisi koitua haittaa kenellekkään.

Yksi vaihtoehto olisi tosiaan tuollainen "arkisto" lukotetuille topiceille, joka ilmeisesti on muillaki foorumeilla käytössä. Tälläinen olisi hyvä täälläkin, mutta ennen kuin Wondy ja Make saa oikeudet siirrellä topicia niin tälläistä ei kannata tehdä. Muuten tämä koko keskustelupalsta on foorumi ja nämä nettisivu, pulinat, pelit ja leikit on foorumin kategorioita tai osoita kuten täällä sanotaan. : )

Koodinmurto osio poistuu varmaankin kohta. Koodinmurtoa ei pitäisi muutenkaan enää edes pystyä pelaamaan, mutta ihmeellisesti se vielä toimii. Eiköhän tuo kuitenkin pian häviä eli ne topicitkin häviää sieltä. Tuota osiota ei ole enää valvottu, kun on varmaankin oletettu, että se osio häviää ihan kohta.

Jatketaan tätä nyt sille tehdyssä topicissa eli täällä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/24418/akuankka_fi_...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Koko ajan ei tarvitte jeesustella että ollaan hyviä käyttäjiä kun tehdään tällaisii topicceja. Parempi ois vaan pysyä hiljaa nurkassa ja keskustella kirjakielellä ja jos on vähänkin ilkeä nii saat bannit.

Kohti 69. viestiä!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat