Sarjatoive

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässa topicissa on tarkoitus kertoa millaisen sarjan haluaisit julkaistavan Aku Ankassa yms. Sarjojen ei tarvitse olla "oikeita" sarjoja vaan se voi olla myös omakeksimäsi.

Anteeksi epäselvyys, mutta toivottavasti ymmärsitte mitä ajan takaa.

Itse tahtoisin Viitattaren ja Taikaviitan kohtaavan yöllä sattumalta, Ankkalinnan puolustamisen merkeissä. Haluaisin että heidän välilleen syttyisi jotain, kuten Akun ja Iiineksen, sillä hehän he oikeasti ovat.

P.S. Eikä sitte tarvi spämmätä mitää "tämmönen on jo" koska en haulla tämmöstä löytänyt, mutta jos tällainen topic kuitenkin on, laittakaa toki linkkiä missä jatketaan. Myös typerät "tyhmä aihe" viestit toivoisin jäävän pois. Jos et pidä, jätä vastaamatta. Siis pidetään tämä topic siistinä.

Kommentit (9)

Vierailija

Minä haluaisin Don Rosan piirtämän sarjan Roopen nuoruudesta, sillä mielestäni ne ovat hyviä, ehkä jopa parhaimpia sarjoja.

Vierailija

Haluaisin sarjan jossa Roope ja P.J.Petkunterä kohtaavat, ja heille syntyy jokin kilpailu.Se voisi olla jatkosarja.

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Tätä ei koskaan tapahdu (tämän henkilön käsikirjoittamana): Haluaisin Carl Barkskin tarina Akun VANHEMMISTA, että he toisivat Akun mummon luo, ja he jäisivät asumaan Ankkalinnaan tai jonnekkin Sorsakylään tai Hanhivaaraan

//

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat