äänestä:viikon topic...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eli tämä on kuin "äänestä:viikon käytäjä"mutta että äänestetään topiceja ja topicin tekijä saa pisteen,se jolla on eniten pisteitä voittaa ja pitää olla kaksi perustelua...

eli aloitetaan

akuknakna...

Kommentit (6)

Vierailija

Eiköhän se Markku-Gaala riitä näihin topic äänestyksiin. Sitäpaitsi voi olla aika varma mitkä topicit voittavat aina viikko äänestykset (UKK, Off-topic 3). Jos ei käyttäjä äänestä näitä niin hän varmasti äänestää omaa topicciaan, koska säännöthän eivät kiellä sitä (ainakaan vielä).

Eli säännöissä olisi kyllä hiomisen varaa. Voisit myöskin keksiä jotakin itse, tähän asti kaikki (paitsi että pitää äänestää topiccia) on kopioitu minun topicistani "Äänestä:Viikon käyttäjä".

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikä on hyvä topic, aiheeltaan vai sinne syntyneeltä keskustelulta hyvä? Ja miksi aloittaja saisi pisteen, kun hyväkään aloitus ei tee hyvää keskustelua ilman muiden käyttäjien viestejä? Entä kuka saa pisteen, jos topicista on jo uusi versio käynnissä (esim. Offi)?

Topiceja ei äänestetä Markku-gaalassakaan, koska niiden arviointi on vaikeaa, paremmuuskilpailu turhaa ja se voi pahimmillaan aiheuttaa uusien turhien topicien määrän liiallista kasvua.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat