Arvostele edellinen omakeksitty (!) tarina

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Näitä arvostele edellinen topicceja on jo liikaa, mutta tämä tulee kehittämään teidän Ankkatarina ideoita. Pistän tähän tämän Arvostelu jutun siksi, että saisi muiltakin palautetta ja tietäisi, että muutkin lukee niitä. Ajanvietteeksi voi myös näitä lukaista. Jos topic on mielestänne turha, lähettäkää siitä vaikka raportti ylläpidolle mielummin kuin huudatte: "LUKKOOON!!!" yms.

Viestin kuuluisi näyttää Ulkomuodoltaan tältä:

Tarinan nimi: Oi jalkapallon riemu oi...

Luokka: 1-3 sivuiset, __Norm. pituiset__, Jatkosarjat

Tarinan hahmo/hahmot: Tupu, Hupu & Lupu

Juoni: Tupun, Hupun ja Lupun viimeinen välitunti ennen kesälomaa on käynnissä. Kaikki on hyvin kunnes heidän rinnakaisluokka haastaan Tupun, Hupun & lupun luokan jalkapallo otteluun. Luokka suostuu, joten harjottelu on kiivasta. A luokka (TH&L:n luokka) tarvitsee managerin ja lopulta aku ryhtyy siihen hommaan. B-luokkalaiset ovat siis harrastaneetr enemmemän jalkapalloa.

Ottelupäivä koittaa: Lupu puskee 1-0. B-luokka tasoittaa. Viisi minuuttia peliä jäljellä ja B-luokka saa pilkun. Luja kuti lähtee oikeaa yläkylmää kohti, mutta A-luokan maalivahti torjuu. Viimeinen minuutti: Hupu saa pilkun. Laukaus lähtee suoraan maalivahtia päin, mutta irtopallosta Tupu puskee maalin. A-luokka siis voittaa.

Äskeinen oli se minkä seuraava arvostelee, mutta toivon, että kaikki tarinat eivät tule olemaan 1-3 sivuisia.

Kysyttävää, ilmoitettavaa? Vastatkaa rohkeasti. Voitte myös parannella jotenkin ideaa.

// En tiedä minne kuuluu, mutta sen saa hoitaa modet...

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat