Karhukopla-kisa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

// Alkupuheet: Ajattelin ensimmäisenä tehdä Mikki Hiiri-visailun mutta en lue paljon Mikki Hiiri-sarjoja että en tiedä paljoa. Sitten ajattelin tekeväni Aku Ankka-visailun joka on jo keksitty. Sitten etsin monia topiceja, kunnes päädyin mielenkiintoiseen topiciin. Se oli Daniel10:nen "Eka Vekara-kisa" Ajattelin muuttaa sen nimen ja mikä ei olisi Eka Vekaran ystävä. Sitten päädyinkin tähän. Daniel10:nen ansiosta pystyin tekemään tämän topicin.

Sain ideoita myös Käsikirjoitukseltakin kun hänkin teki jonkun "Eka Vekara P-leikki". Joka sai myös ideoita topicin tekoon. Myöhemmin keksin kisailun hahmojen nimet. Se oli Karhukopla. Taidan tehdä myös Milla Magia-kisan tai Roope MacAnkka-kisan joskus toisten.

Päädyin Karhukoplaan siihen kun katsoin Ankronikkaa (viihteeksi, oli tylsää). Oli sellainen jakso jossa Milla Magia yritti varastaa Roopen ensilantin ja vapautti Karhukoplan saadakseen onnenlantin. Mutta nyt kisan pariin!

"Ohjeet"

Peliin mahtuu noin. 10 käyttäjää. Käyttäjä Blackberry aikoo kysyä teiltä kysymyksiä jotka liittyvät Karhukoplaan. Kun olen kysynyt kysymyksen joku KISAAJISTA vastaa kysymykseen. Kysymyksiä on noin: 7-9 kestää viikon ajan kisa!

Kisan tippuminen käy niin että, jokuhan on vastanut johonkin kysymykseen. Se tippuu joka ei ole vastanut kysymykseen ainakaan yhteen päivään.

Tippuminen voi käydä myös erillä tavoin jos joku vastaa väärin! Edes yksi kirjain menisi väärin hänet pudotetaan kilpailusta. Mutta ei isoja tai pikkukirjaimia eikä pisteet (jos nimessä on niin sitten), huutomerkit ja muut merkit jos nimessä ei ole.

Ensimmäisellä, toisella ja -kolmella viikolla saa käyttää Kääkleä tai Wikipediaa! Mutta suosittelisin että ette katsoisi. Muulloin ette saisi katsoa!

Voit varata aikasi, viikko 2, viikko 3, viikko 4:seen!

OSALLISTUJAT VIIKKO 1.

- Della Thelma Duck

-

-

-

-

-

-

-

-

-

OSALLISTUSJAT VIIKKO 2. ( alk. 08.07.2011 )

- Della Thelma Duck

- lupuhullu8

-

-

-

-

-

-

-

-

VARAA VIIKKO 2:SEEN KÄYTTÄJÄNIMESI ETTEI SINUN TARVITSE VARATA MYÖHEMMIN!

OSALLISTUSJAT VIIKKO 3. ( alk. 15.07.2011 )

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

VARAA VIIKKO 3:SEEN KÄYTTÄJÄNIMESI ETTEI SINUN TARVITSE VARATA MYÖHEMMIN!

OSALLISTUSJAT VIIKKO 4. ( alk. 21.07.2011 )

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

VARAA VIIKKO 4:SEEN KÄYTTÄJÄNIMESI ETTEI SINUN TARVITSE VARATA MYÖHEMMIN!

VOITTAJAT:

-

-

-

-

-

-

-

-

PUDONNEET KISASTA (KAIKKI VIIKOT/KÄYTTÄJÄT)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

- Blacu tai Blackberry

Kommentit (4)

Vierailija

Nyt juuri pohdikselin, onko aikaa osallistua kisaan. Jäin sitten siihen tulokseen, että tuun kisaan mukaan, varaan viikkoon 2.

-LH8-

Vierailija

Lainaus:
Karhukopla-kisa

lupuhullu8 - 01.07.11 09:47 (ID 786005) Nyt juuri pohdikselin, onko aikaa osallistua kisaan. Jäin sitten siihen tulokseen, että tuun kisaan mukaan, varaan viikkoon 2. -LH8-

Tahtoisin tulla 2:seen ja 1:seen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat