AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 5

Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

On taas viidennen kauden aika, nyt siis kaikki mukaan jotka haluavat päästä kisaamaan tässä ainutlaatuisessa kisassa. Viime kauden voittajana Kalamies on automaattisesti mukana kisassa.

Linkkejä aiemmille kausille:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/20966/aa_n_sivuje...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/21373/_aa_n_sivuj...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/22283/aa_n_sivuje...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/viestiketju/22948/_aa_n_sivuj...

Ohjeet:

1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi. Tällä kaudella ei heimoaan voi päättää, vaan ylläpitäjä arpoo ne. Ylläpitäjänä toimin minä eli Fort Tripla.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 1-3 päivää. Jos kaikki mukanaolijat ovat vastanneet haasteeseen, tuloksia tulee aikaisemmin.

Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo. Tasapisteissä voiton ottaa aktiivisemmin haasteeseen vastannut heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestä jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enää osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos ajatellen heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta, jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Haasteiden muoto voi olla hyvinkin erilainen, joten seuraa pelin vetäjän antamia ohjeita. Niissä on ohjeet kuinka vastata. Lisäksi kerran tai kaksi kaudessa voi tulla tilaisuus saada koskemattomuustalismaani.

Aiempiin kausiin poiketen, jos jättää vastaamatta kolmeen peräkkäiseen haasteeseen, pelaaja korvataan toisella. Jos mainitsee että ei pääse poissaolon takia vastaamaan, on suojassa putoamiselta. Tällä yritetään välttää aiemmilta kausilta tuttu antiaktiivisuuteen tippuminen.

6. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enää kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

7. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa änestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti(jos katsot asemasi hyväksi) tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

8. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista jury äänestää voittajan.

9. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:

§1.1 Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä pelin vetäjä on mahdollisesti huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä. Vastauksen muokkaamisesta seuraa rangaistus, riippuen sen vakavuudesta.

§1.2 Myös äänestyksessä äänen vaihtaminen toiseksi on kielletty, rangaistuksena on kirjallinen varoitus.

§2. Lunttaaminen haasteissa on ehdottomasti kielletty. Henkilö, joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§2.2 Myös toiselta avun pyytäminen on kiellettyä oli toinen kuka tahansa henkilö ja se lasketaan lunttaamiseen.

§3. Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4. Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi. Tästä seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§5. Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa. Tästäkin seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§6. Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§7. Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään entisen heimonsa hävitessä. Hänen pelinsä on siis päättynyt.

Muutama muistutus:

Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita.

Jos on kysyttävää tai joitain muita ongelmia, apua saa kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa. Jos putoat aikaisessa vaiheessa, älä välitä. Tämä on pohjimmiltaan vain peliä eikä sitä tarvitse ottaa niin vakavasti. Tervetuloa kaikille mukaan.

Lohkosysteemi on yllätys, se paljastetaan kun viisitoista kilpailijaa on ilmoittautunut.

Viimeinen heimo:

Hempukka

T_uke

Blackberry

Jury:

The Queen

Aku Vankkis

Tapsa99

Pudonneet:

Scrooge McDuck

alak

Della Thelma Duck

Jippes

Veli Huilu

Fanboy

touhoaaja

Varoituskolmio

Erotetut eli porttikiellon saaneet:

Käsikirjoitus

Dawn

Sivut

Kommentit (245)

Vierailija

Tulen mukaan tänne, vain. Luulen että, Fire-heimo menee heimoneuvostolle. Mutta hanat auki vain, Fire-heimo antaa palaa! Olisin halunnut mennä, touhoojan heimoon. Tai, Blackberryn. Mutta heimot on jo.

- Fanboy

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 5

The Queen - 02.07.11 05:05 (ID 786979) mä en tii kosk tää kuulostaa vähä siit televisio ohjelmast jote no mä lityn mukkaa!

eiks täää ole se? no tuun mukaan pelii!

Vierailija

Lainaus:
Re: : AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 5

Jippes - 02.07.11 05:08 (ID 786984) Taidanpa tulla mukaan peliin! PS. Montako osallistujaa ja milloin aloitetaan!


Ei voisi missata!

Luulenpa silloin kun kaikki on paikalla! ja 15 osallistujaa? eiks vain?

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Hienoa, kisa tuli jo täyteen. PJ pyytää kuitenkin aktiivisuutta haasteissa, ei ole mukava jos vain ilmoittaudutaan mutta ei sitten tehdä mitään.

Arvonta suoritetaan pian ja heimot ilmoitetaan. Ensimmäinen haastekin tulee suhteellisen pian.

Kilpailijat jaetaan neljään neljän hengen heimoon.

Fire:

Dawn

Fanboy

Jippes

Della Thelma Duck

Water:

Vikke Mahtava

Veli Huilu

The Queen

touhoaaja

Earth:

Varoituskolmio

Scrooge McDuck

alak

Kalamies

Air:

Tapsa99

Aku Vankkis

Käsikirjoitus

Blackberry

Haaste:

Oikein vai väärin. Jos oikein, merkitse O, jos väärin, merkitse V. Lunttaus on kielletty, haasteessa huonoiten menestynyt heimo äänestää pois jonkun.

1. Kaisa Mäkäräinen voitti kolme maailmancupin osakilpailua kaudella 2010-2011.

2. Nuoren seurakunnan veisukirjan 2010 kappale numero 78 on Taisteluni.

3. Hannu Mannisen ensimmäinen yhdistetyn osakilpailuvoitto on Lahdesta.

4. Betamiinuksen ainoa esiintyminen Aku Ankka-sarjakuvissa on tarinassa Neljäs ulottuvuus.

5. The Rasmuksen albumi Black Roses myi kultaa viikossa.

6. 53*688:2=18230

Vastausaika päättyy maanantaina kello 12.00.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat