mitä teet kesälomalla

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

aihe kertoo varmaan mitä täällä tehdään.

Kommentit (3)

Vierailija

Lainaus:
Re: mitä teet kesälomalla

D-on Ros-a - 03.07.11 06:01 (ID 787582)

Tämmönen topa on jo.

Tälläisiä topiceja on mielestäni jo aika monta.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tollanen "tälläinen topic on jo" kirjoittelu ei auta yhtään mitään. Tuollainen ei kerro ollenkaan mikä sitten on samanlainen topic kuin se minkä hän teki eli ei hän osaa jatkaa sitä missään muualla. Tuollainen kirjoittaminen menee muutenkin jo spämmin puolelle, joten lopettakaas se.

Tästä topicista todellakin on useampi topic, mutta koska vain yhtä olisi tarkoitus käyttää niin se topic on sitten tämä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/20198/_kesa_

Aku sydän: käytä hakua ennen kuin teet uuden topicin. Hakua käyttämällä vältetään juuri tälläisiltä turhilta topiceilta, joista on jo tehty topic aiemmin.

Lue myös tämä ennen uuden topicin tekoa: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

Aloitusviestiin voisit muutenkin panostaa hieman enemmän. Ok, otsikko kertoo tässä tapauksessa aika paljon, mutta olisit silti voinut kirjoittaa omista suunnitelmistasi, niistä et kertonut yhtään tuossa avausviestissä.

Katsoshan myös aina, että laitat topicin oikeaan osioon. Tämä topic meni täysin väärään osioon. Menet aina ensin siihen osioon mihin topic kuuluu ja sitten painat sitä aloita uusi keskustelu nappia. Moderaattorit joutuvat kuitenkin siirtämään vääriin osoihin tehdyt topicit, joten helpota heidän työtään ja pistä itse jo topicisi oikeaan osioon.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat