etsin tiettyä jaksoa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

missä jaksossa tai akuankassa on jakso missä on suurinkulho kilpailu

Kommentit (4)

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Yritin etsiä mahdollisimman kattavasti kyseistä tarinaa netin ihmeellisistä syövereistä, mutta ainoa tarinaan liittyvä löytö oli Ankallisvisassa oleva kysymys "Mitä oli palkintona Ankkalinnan Suurinkulho kilpailussa?"

Voisi helpottaa löytämistä, jos osaisit kuvailla tarinaa yksityiskohtaisemmin. Esimerkiksi ketä tarinassa esiintyy tai milloin se on voinut suunnilleen ilmestyä Suomessa. Näin suppeilla tiedoilla on erittäin vaikea löytää kyseistä tarinaa ellei ole juuri lukenut sitä tai muuten satu tietämään tarkalleen mistä on kyse.

..::Aku Ankka::..
Seuraa 
Liittynyt1.12.2009

Puhutko kenties tarinasta, jossa oli kilpailu jossa tehtiin itse kulho ja suurimman kulhon tehnyt sai palkinnoksi niin paljon rahaa kun kulhoon mahtuu.(sekavasti selitetty tiedän) Muistaakseeni se ilmestyi viimevuonna jossain akkarissa...

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

ItkuPillin antaman vinkin perusteella todellakin löysin haettavan tarinan. Kyseessä on Wanda Gattinon piirtämä ja Janet Gilbertin käsikirjoittama tarina Syteen tai saveen, joka on julkaistu Suomessa ainoastaan akkarissa 04/2009.

coa.inducks.org/story.php?c=D+2005-011

Nyt kun etsitty tarina on löytynyt, niin tämä topic menee lukkoon ja vastaisuudessa kysellään niitä hukassa olevia tarinoita Unohtuneet sarjat -topicissa.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/5/viestiketju/15630/unohtuneet_s...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat