Mitä kampaajat oikeastaan Iineksen hiuksille tekee?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oletteko huomanneet että Iineksellähän ei ole oikeastaan ollenkaan hiuksia? Ja kun Iines menee kampaajalle ja lähtee mitään ei oikeastaan tapahdu. Korkeintaan rusetti voi vaihtua. Eli mitä Iineksen kampaaja Iineksen hiuksille oikein tekee?

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

"Kimiiii kirjoitti:

-mirre- kirjoitti:Ne perii siltä maksun siitä että ne on jaksanu kuunella sen pälätystä

Näin on

Voi olla näinkin" joo, oon samaa mieltä XD

Vierailija

Kyllähän Iineksen hiukset (tai mitkä nyt ovat) muuttuvat aina välillä suoremmiksi ja pidemmiksi kampaajan jälkeen, vaikka se tietysti riippuu piirtäjästä. Pitkiä hiuksia en kyllä voisi oikeastaan edes kuvitella Iinekselle.

Vierailija

Laturi Tapio kirjoitti: Se aina kehuu Akulle uutta kampaustaan vaikka sille ei tehdä mitään! Harvoin edes eri rusetti! Eihän Iineksellä ole yhtään hiuksia! IHAN PÖNTTÖPÄÄ TUO IINES!!!!!!!!

Ei Iines nyt ihan pönttöpää ole.

Vierailija

Luultavasti Iines käy parturissa sen takia, koska piirtäjät yrittävät tehdä Ankoista ihmismäisiä. Kampaaja kuuluu oleellisesti kaupunkiin ja miksei siis Ankkalinnaankin. Parturissa Iinekselle ei siis välttämättä tehdä mitään, vaan hän käy siellä ikään kuin muodon vuoksi.

Vierailija

Se aina kehuu Akulle uutta kampaustaan vaikka sille ei tehdä mitään! Harvoin edes eri rusetti! Eihän Iineksellä ole yhtään hiuksia! IHAN PÖNTTÖPÄÄ TUO IINES!!!!!!!! :s

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat