Yksityisviestit tai chat Aku Ankan nettisivuille!

Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Eli tällä topalla me kaikki, jotka haluamme yksityisviestit tai chatin tänne, laittakaa nimenne listaan. Saattaisi vaikuttaa turhalta tämä topic, mutta jos katsotte kaikkia Aku Ankan nettisivujen parannus-topiceja niin erittäin moni kannattaa noita asioita. Älkää tulko huutelemaan "Lukkoon!" vaan jos ajattelette että tämä topic on TÄYSIN turha, niin ilmoittakaa asiattomasta viestistä kyseisellä painikkeella. Toivon siis tosissaan, että tähän tulisi paljon kannattajia. Lista:

1. kuukupööpötin

2. McSalama

3. T_uke

//Päivittäkää te muutkin listaa. Jos en nimittäin pääse tänne ja tulee paljon nimiä niin se on sitten helpompi katsoa jos lista on kokoajan lähellä. Ei siis ole pakko, mutta toivoisin että vähintään joka sivulla olisi lista. jos tänne edes tulee kauheasti sivuja.

~Pööpötin jyrää~

Kommentit (10)

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

No tavoitetta en olekaan paljon miettinytkään. En tiedä oikein. Jos topa hiipuu pois, ja on ihan tarpeeksi niin se on sitten hyvä mutta kumminkin mahdollisimman paljon käyttäjiä toivoisimme varmaan.

~Pööpötin jyrää~

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Tiedän tuon topan, juuri siksi tein tämän, koska siellä ehdoteltiin noita asioita niin paljon että tein tämän topan. En sinne sen topankaan keskelle viitsi uutta kyhätä.

~Pööpötin jyrää~

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei jokaiselle aiheelle tarvite tehdä todellakaan omaa topicia, tämä on selvästi taas yksi näistä luisista adresseista. Miksi tästä ei voisi puhua tuolla kokous nettisivujen hyväksi topicissa ja kerätä siellä ne mahdollisesti tähän asiaan osallistuvat ylös? Kyllähän se ensimmäinenkin adressi saatiin kasaan tuossa toicissa eli jos vain tälle asialle riittää kiinnostusta niin kyllä sä olisit saannut tälläisen tehtyä siinäkin topicissa. Muutenkin yksittäinen uudistusehdotuksen takia tehty adressi on melko turha.

Yksityisviestien osalta ylläpito on jo aiemmin kertonut mielipiteensä. Niitä ei tule, koska niitä ei voida vahtia ja näin jotkut voisivat mahdollisesti kiusata muita ja muuta tälläistä voisi tapahtua. Vaikka pystyisikin valvomaan niin ei niissä sittenkään olisi järkeä, eihän ne enää ole yksityisviestejä, jos joku modeista näkee sen vaikkei ole sille tarkoitettu.

Chat taas ei sovi tänne, ensinnäkin se olisi todennäköisesti melko täynnä usein eli ukaan ei pysyisi enää perässä missä puhutaan. Tämä paikka ei ole chattaamista varten, joten sitä pitää vain mennä muualle, jos haluaa chatata ja yytää sitten sinne samaan paikkaan sitä kenen kanssa haluaa chatata.

Enkä usko, että ylläpito näitä toteuttaisi.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Okei, en ole vain nähnyt siellä adresseja joten ajattelin että "toisen topicin sisään ei saa tehdä toista". Mutta en nyt kuitenkaan tee sinne adressia jos kumpikin asia on selväettei voida toteuttaa.

~Pööpötin jyrää~

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat