peli-ideoita aku ankan nettisivun peleihin!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

terve kaikki,mulla ei oo ollut muuta kun varmaan yks viesti ja nolla topiccii/viestiketjuu,joten päätin tehä tän.no,olen vähä kyllästyny jo näihin aku ankan sivun peleihin joten tää topic on sitä varten että jos joku joka pystyis vaikutaan näihin peleihin ja kattelis tätä niin että se sitte todellakin vaikuttaisi noihin peleihin.tänne sais sitte kirjoittaa omia aku ankka-pelien ideoita.(toivottavasti älysitte)

ps:toivottavasti tämä ei loukannut ketään.=(

Kommentit (7)

Vierailija

no,ainakin kasvatin viesti/ja topicmäärääni.>:P mutta ei siellä kokouksessa muistaakseni puhuttu mitään peleistä.:O joten kyl tän pitäis saada jatkuu!

Vierailija

Voit mennä sinne topicciin ja ottaa aiheeksi peli-ideat. Ei tarvitse suuttua. Ja jos oma topic ei menesty, niin siitä ei kannata välittää. Ne keitä kiinnostaa niin vastaa.

Vierailija

Lainaus:
Peli-ideoita aku ankan nettisivun peleihin!

asoR noD - 10.07.11 11:30 (ID 790712) Voit mennä sinne topicciin ja ottaa aiheeksi peli-ideat. Ei tarvitse suuttua. Ja jos oma topic ei menesty, niin siitä ei kannata välittää. Ne keitä kiinnostaa niin vastaa.

en mää oikeestaan suuttunut,kyllästyin vain.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
toa: en mää oikeestaan suuttunut,kyllästyin vain.

Ja kyllästyminenhän ei ole pätevä syy kirjoittaa isolla taikka tehdä tuplapostausta. Isolla (eli caps lock päällä) merkitsee huutamista eli älä mieluiten käytä sitä, se näyttää muutenkin ihan tyhmälle. Tuplapostaus taas merkitsee kahden tai useamman viestin lähettämistä peräkkäin ilman, että kukaan ehtii väliin. Muokkaa edellistä viestiä äläkä lähetä montaa viestiä peräkkäin.

Lisäksi sinua neuvottiin jo siirtymään tuonne kokous nettisivujen hyväksi topiciin. Voit aivan hyvin aloittaa siellä peleistäkin keskustelun, siellä keskustellaan milloin mistäkin eli peleistäkin voi puhua.

Lainaus:
toa: no,ainakin kasvatin viesti/ja topicmäärääni.>:P

Ja toivoin tän olevan vitsi. Toivottavasti ymmärrät ettei viestimäärällä ole väliä ja sen kasvattaminen turhilla topiceilla/viesteillä on hölmöä.

Lue tämä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

Ja jatka keskustelua täällä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/7427/kokous_nettis...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Lainaus:
Re: Peli-ideoita aku ankan nettisivun peleihin!

"Hiidenkirnu" - 10.07.11 03:32 (ID 790904)
Lainaus:
toa: en mää oikeestaan suuttunut,kyllästyin vain.
Ja kyllästyminenhän ei ole pätevä syy kirjoittaa isolla taikka tehdä tuplapostausta. Isolla (eli caps lock päällä) merkitsee huutamista eli älä mieluiten käytä sitä, se näyttää muutenkin ihan tyhmälle. Tuplapostaus taas merkitsee kahden tai useamman viestin lähettämistä peräkkäin ilman, että kukaan ehtii väliin. Muokkaa edellistä viestiä äläkä lähetä montaa viestiä peräkkäin. Lisäksi sinua neuvottiin jo siirtymään tuonne kokous nettisivujen hyväksi topiciin. Voit aivan hyvin aloittaa siellä peleistäkin keskustelun, siellä keskustellaan milloin mistäkin eli peleistäkin voi puhua.
Lainaus:
toa: no,ainakin kasvatin viesti/ja topicmäärääni.>:P
Ja toivoin tän olevan vitsi. Toivottavasti ymmärrät ettei viestimäärällä ole väliä ja sen kasvattaminen turhilla topiceilla/viesteillä on hölmöä. Lue tämä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to... Ja jatka keskustelua täällä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/7427/kokous_nettis...

no jaa,jos en täälä menesty nii taidanpa sitte alottaa piirtämisen galleriaan."huooh"

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat