harry potter ja kuoleman varjelukset 2 ensi ilta

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuka mennee kattoos ´harry potter ja kuoleman varjelukset osa 2 ensiillan keskiyöllä?? no minä ainakin!! ja lisäksi voitte kertoa missä, että voimme ehkä tavata..!!!

se on aika hyvä se osa 1 ja nyt se kakkonenkin taitaa olla hyvä... vähän surullista että ne loppuu siihen ja olis ollu hauskaa vaikka jos niintä kirjoja tulis vielä nn. 4 lisää, et ne voi tehdä uusia elokuvia.... no mutta kuka menee kattoon sen!!????

Kommentit (11)

Vierailija

Aihetta voikin jatkaa täällä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/8999/harry_potter...

Kuitenkin voin vastata tähän, että en tuhlaa yöuniani tuommoiseen, mutta menen sen kyllä jossain vaiheessa katsomaan.

Ja tuolta aiheen aloittajalta kysyisin onko hän kenties lukenut kirjoja? Sillä ne ovat huomattavasti parempia kuin nämä Hollywood -jysäykset. Ai niin, ne ovatkin brittiläisiä leffoja. Eli ei ole Hollywood -jysäyksiä.

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Olin siellä viime yönä, ja se oli ihan mahtava! Meni ihan oikean kirjan juonen mukaan ja ei ollut lisättyjä kohtia. Lyhyt arvostelu tämä nyt, mutta sanon että kannattaa katsoa!

~Pööpötin jyrää~

Vierailija

aivan mahtava se oli vime yyönä!!!! 10000+!!!!!! toooosi hyvä ja ku se elokuva loppu niin kaikki taputti ja vihelsi ihan ku jääkiekkomatsissa!!! aivan mahtava...!!!!

Vierailija

Tein juuri eilen tällaisen topicin. Se lukotettiin samantien, eli tämänkin voi laittaa lukkoon, sillä aihe ei ole tarpeeksi laaja.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat