Ankkalinnan uutiset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tähän topiciin saa ja kirjoittaa omia keksimiään uutisia Ankkalinnasta toivoisin pitkiä viestejä. Tässä yksi esimerkki:

Fc Ankkalinna valmistautuu ankanpää cupin finaaliin vastuksena finaalissa on Hanhivaaran palloilijat.Ankkalinnan valmentaja Pösö Pallonen on jo lähes varma voitosta koska Ankkalinna on voittanut muut joukkueet murskaluvuin kun taas Hanhivaaralla voitot ovat olleet niukkia.Pallonen sanoo että pelaajat ovat parhaassa kunnossa eikä kukaan ole loukkaantuneena ja joukkueen maalitykki Ankaldolta toivotaan paljon maaleja.Ankanpää cupin finaali pelataan lauantaina 23 päivä heinäkuuta ankallis areenalla.

[16]

Kommentit (10)

Vierailija

Ankkalinnan kaksi F1 kuskia Jänö Räikkänen ja Mika Säkkinen ovat valmiina kauden huipentumaan Ankkalinnan omalla radalla.Räikkäsen talli Ferrari sanoo,että jänöllä on mahdollisuus voittoon.Peraultin vanha keikari Valonso on jäämässä uusien nimien taakse.Ankkalinnan GB yle3lla heinäkuun 33.päivä klo 13.00.

Vierailija

Ankkalinnan pankki on ryöstetty syyllistä ei tiedetä mutta varkaan epäillään käyttäneen unikaasua koska vartijat nukkuivat kun poliisi saapui paikalle vartijoista Aku Ankkaan unikaasu ei tehonnut koska hän nukkui jo valmiiksi.Poliisi epäilee syylliseksi Mustakaapua koska hän oli Ankkalinna tunnetuista rikollisista ainoa joka ei ole vankilassa.Sitten urheilua ankanpää cupin voittaja joukkue on selvinnyt Fc Ankkalinna voitti Hanhivaaran Palloilijat murska luvuin 9-0 Ankkalinnan maalista viisi teki Ankaldo ja maalivahti Ankker Anksillas teki monta huipputorjuntaa ja yksi niistä äänestettiin vuoden torjunnaksi. Fc Ankkalinnan fani Aku Ankka hyppäsi kentälle onnittelemaan pelaajia voitosta poliisien piti viedä hänet pois kentältä.Voittojuhlat järjestetään huomenna Ankkapuistossa.

[16]

Vierailija

tässä reportteri näkymätön ja ankkalinnan uutiset tänään milla magia rakastui lauri lokkiin ja kun aku ankka kävi kaupassa niin hän sai ylimääräset liput fc ankkalinnan palloseurat vs hanhivaara valmistautuu peliin voitto oli 12-9ja roope ankka kärsii siitä kun karhukopla vei häneltä 2miljoonaa ja tupu lupu ja hupu ovat itkemässä hanhivaarassa kun ei löydetä kotiin ja mummo ankka herättää justiinsa hansu hanhen ja menee etsimään ankanpoikia mummo ankka on tällä ilmeellä :( aku ankka on nyt fc kilpalussa juuri nyt hän pudotti popcorninsa sami mäkelä fc pelaajan pääle poliisit veivät häten vankilaan.nämä oli uutiset tältä päivältä kuulemiin.ja nyt on jymyuutisten aika pojat löydettiin aku ankka pääsi putkasta pojat on tällä ilmeellä :) ja sitten hannu hanhi sai jäätelöä lakritsin makuista hänen lempparia muuten milla magia meni lauri lokin kanssa naimisiin ja minä olin häissä mukana hän nukutti kaikki vieraat häissä taikoillaan minulla ei ollut maskia mutta minä selvisin ja luen nyt aku ankkaa joten heippa.

Vierailija

Tervetuloa seuraamaan H.Ö.P.S.I* (* Haskat överiäät ja pitkät seuraavaiset ilta-uutiset) uutisia. Tänään ankkalinnassa oli iso ryöstö. Roopelta varastetta miljoona euroa jotka löysi Aku ankka vanhasta linnasta. Roope halusi rahansa takaisin mutta Aku kieltäytyi antamasta. Pienen riidan jälkeen Aku muisti kuinka paljon on roopelle velkaa ja maksoi velkansa takaisin. Myös Milla magia yritti varastaa roopen rahoja mutta tupu, hupu ja lupu ottivat ritsat ja ampuivat millan alas. Roope antoi tupulle, Hupulle ja lupulle kullekkin 0,10sent joilla he ostivat tikkarin kaupasta. Aku ankka osallistui serkkunsa hannun kanssa kalastuskilpailuun. Aku sai 10 Isoa haukea ja hannu sai 1 pienen särjen. Hannu voitti kuitenkin koska aku oli viiimevuonna osallistunut kilpailuun, huijannut ja saanut elinikäisen porttikiellon. Myös karhukopla pääsi vankilasta. Iltapäivällä he joutuivat sinne takaisin.

HÖPSI-uutiset kiittävät ja kuittaavat

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Hyvää iltaa ja tervetuloa Ankkaruudun pariin. Tänään Eikki Ovalainen ajoi hienosti Otoksella 10:n. Harjoituksessa Ernando Lonso ajoi hienosti ykköseksi ja Ebastin Ettel jäi kakkoseksi.

Sitten rallin pariin. Ari-Atti Atvala on aloittanut harjoittelun Ankkalinnan romuralliin. Valitettavasti autotemppuja tekevä E.S. Lock ei tulee ajamaan Ankkalinnan romuralli- kisaa.

Sitten vielä tiedoksi kaikille, että Imi Äikkönen saattaisi vielä tulevaisuudessa tulla ajamaan F1.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
ATI: Eikös tämä asia ole sama kuin Uutis-Ankka..?

Ei, Uutis-Ankka oli lehti, joka oli nettisivujen lehti. Siinä oli uutisia asioista, joita oli oikeasti tapahtunut sekä blogeja muista asioista. Se siis ei ollut läheskään sama kuin tämä.

Tästä aiheesta on ollut aiemminkin topic:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/10/ketju/10715/ankkalinnan_uutis...

Tuo kuitenkin vaikuttaa jotenkin hölmöltä, kun pitää sanoa seuraavalle mistä kirjoittaa. Antaa mielikuvituksen vain lentää ja jatketaan tätä täällä. : )

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Pankkiryöstön syyllinen on saatu kiinni Mustakaapu oli ryöstänyt pankin hänet saatiin kiinni karkumatkalta kun poliisi otti Mustakaavun kiinni autolla tällä hetkellä mustakaapua ollaan viemässä konnansuon vankilaan hän ryösti pankista 506000 euroa.

[16]

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Ankkalinnan Uutiset:

Urheilu:

Jääkiekko:

Vetri Pehanen innoissaan huomisesta pelistä entistä joukkuettaan vastaan.

Tämä loistavan kauden pelannut maalivahti saa vihdoin seistä tolppien välissä vanhaa joukkuettaan vastaan. Hän on pelannut siellä koko uransa ennen tätä kautta ja saanut siirrosta uutta virtaa. Hän pelaa parasta kauttaan ja hänen uskotaan siirtyvän ensikaudeksi arvostettuun National Ankka Leagueen. "Huominen peli tulee olemaan todella tärkeä man itseluottamukseni kannalta. Jos pystyn voittamaan vanhat joukkue toverit niin nuosee varmaan itseluottamuksenikin ja toivon että scoutit NAL ovat katsomassa peliäni" kommentoi Pehanen huomisesta pelistä. Hän syrjäytti viime kauden ykkösmaalivahdin Hon Rextallin jo kauden alussa ja on siitä lähtien vain parantanut otteita. Toivon että Vetri onnistuu tällä kaudella yllättämään kaikki, hän on aloittanut tämän aivan loistavasti, kuhan se jatkuisi viel loppuun asti näin niin eiköhän NAL:n scoutit huomaa sitä" kommentoi Rextall. Haluamme kaikki täältä Ankkalinnan Uutisten toimistosta vieä näin lopuksi toivottamaan hyää onnea koko Ankkalinnan Chiefs joukkueelle onnea ja murskatkaa Hanhivaara Narrit.

//Pystyttekö arvaamaan mistä joukkueista ja maalivahdeista on kyse? :)

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat