Mikä Aku Ankka hahmo sopii sinulle?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Valitse vain vaihtoehto!

1. Kun tulet töistä/koulusta mitä teet silloin?

a) Pelaan videopelejä/tietokoneella/ulkona.

b) Lasken säästössä olevia rahojani.

c) Katsoisin töllöä tai olisin laiskalinnassa.

d) Jotakin muuta ...

2. Jos näet että naiselta/mieheltä tippuu sadaneuron seteli mitä tekisit?

a) Ottaisin rahan pikaa ja ostaisin jotakin kivaa itselleni.

b) Varastaisin rahan ja olisin laittanut omaan pankkiini/säästööni.

c) Palauttaisin rahan, omistajalleen.

d) Jotakin muuta ...

3. Saat ilmaisen loman. Minne menisit, lomailemaan?

a) En minnekkään, jos siellä ei ole huvipuistoja tai tivoleita?

b) Säästäisin loman, sittenkun on jotain tärkeää mentävä. Ei tarvitse maksaa!

c) Aah. Olisin mennyt tyttöystäväni kanssa lomailemaan ja minä löhöilisin.

d) Jotakin muuta ...

4. Jos sinua kiusataan koulussa mitä tekisit?

a) Valittaisimme opettajalle tai muulle opettajakuntaan.

b) Tappelu olisi tullut ja AIKA ON RAHAA!

c) Pakenisin kuin jänishousu!

d) Jotakin muuta ...

5. Jos saisit uuden tyttöystävän mitä tekisit ex-tyttöystävällesi?

a) Yäk, vieläkö niistä tyttöystävistä puhutaan!

b) En halua, tyttöystävää ENKÄ IKINÄ!

c) Ai, jättäisin hänet ja olisin enemmän uuden kanssa.

d) Jotakin muuta ...

6. Mistä väristä pidät?

a) punainen/sininen/vihreä

b) Ruskea

c) Joku merimies, asu. Hoaah!

d) Jotakin muuta ...

7. Musiikkityyli?

a) Pop

b) Klassinen

c) Rock, Hevi tai Jazz

d) Rap

e) Jotakin muuta ...

8. Jos voisit toivoa 1-3 toivetta mitä toivoisit?

a) Jotakin koulun hyväksi/Koulun palamaan!

b) Eka voisi olla rahaa seuraava vaikka raHAA ja kolmas RAHAA!

c) Riittävästi rahaa velkoihin.

d) Jotakin muuta ...

9. Valitse yksi web-sivu.

a) Kääkle.fi

b) Raha-sanomat.fi

c) työpaikka.fi

d) Joku muu WEB-sivu.

10. Olet piirtäjä minkä sarjan tekisit?

a) Vahva Jussin Paluu-seikkailu!

b) Miten tulla,bisnesmaniksi?

c) Jonkun itsestäni (Aku Ankka sarjiksen)

d) En nyt keksi ...

Mikään noista ei ole väärin tarkoitan vastauksia.

Mutta jos topic on luotu niin, pahoilla tietty olen.

Vastaukset:

Eniten A-pisteitä saanutta on "Tupu,Hupu tai Lupu/Sudenpennut".

Eniten B-pisteitä saanutta on "Roope MacAnkka".

Eniten C-pisteitä saanutta on "Aku Ankka".

Eniten D-pisteitä saanutta on "Touho tai Pelle".

Jos sait tasaisia pisteitä niin katsothan alemman listan sitten.

A - B, C ja D = Kulta Into-Pii

ALEMPI-lista:

A ja B = Kroisos Pennonen (kitsas, kyllä)

A ja C = Teppo Tulppu (laiska ja vihasi koulua)

B ja A = Juuso (yrittää säästellä rahaa, myös)

B ja C = McKolikko (apulaiset tekevät hommansa)

C ja A = Hannu Hanhi (lähes laiska)

C ja B = Aku Ankka (kerran vielä)

- Education

Kommentit (11)

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

No niin, vastaukseni:

1a)

2c), koska isä on opettanut, että isot rahat kannattaa palauttaa.

3a), ehkä....

4d), ehkä....

5a) EHDOTTOMASTI!

6a) Vihreä on yksi ja oranssi, mutta otin silti 6a)n

7a)

8b) : DD

9... En osaa valita, otetaan vaikka 9a)

10b) ehkä tai 10a), no sanotaan nyt se b!

Tämä todistaa, että olen Tupu, Hupu tai Lupu!

{LäPPä}

Vierailija

1. a)

2. b)

3. b)

4. c)

5. a)

6. a)

7. a)

8. b)

9. a)

10. c)

Vastaus: Tupu, Hupu & Lupu tai Sudenpennut.

Olen ylpeä siitä että olen, sudenpentujen joukossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat