Äänestä: Paras Taskari!

Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Tämä on helppo äänestys, äänestätte vain taskaria, joka on teidän mielestänne paras. Pyytäisin, että perustelette valintanne, että tiedämme miksi juuri SE taskari pitäisi olla paras. Se oli ainoa sääntö, jota ei ole pakko noudattaa.

Tässä topassa ei ole samanlaista "Ääni-kisaa", kun minun toisessa topassa, "Äänestä: Paras kaupunki!" topassa.

Toivon, että vastaatte tähän, sekä tuohon "Äänestä: Paras kaupunki!" topaan. Tässä vielä linkki siihen topiciin: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/24703/aanesta_par...

Mukavia äänestyksiä molempiin topiceihin!

{LäPPä}

Kommentit (6)

Vierailija

Lainaus:
Äänestä: Paras Taskari!

LäPä7* - 22.07.11 06:24 (ID 797764)

Pyytäisin, että perustelette valintanne, että tiedämme miksi juuri SE taskari pitäisi olla paras. Se oli ainoa sääntö, jota ei ole pakko noudattaa.

Käytännöllisesti katsoen "äänestyksessä" ei siis ole sääntöjä. Uskon myös, että vastaavanlaisia topiceja on tehty. Tälläisessä "äänestyksessä" on myös heikkous, että taskareitahan tulee joka kuukausi uusi.

Ja jos tässä ei ole "ääni-kisaa" (jonka arvelen tarkoittavan listausta äänistä), niin eihän tämä ole äänestys lainkaan. Tässä vain kerrotaan oma mielipiteensä, muttei se hyödytä mitään. Voisi kkäyttää hieman tervettä järkeä (mikäli löytyy) näiden topicien teossa...

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Normaali paras taskukirja topic ajaa täysin saman asian kuin tälläinen äänestys. Voitte hyvin laskea mikä tilanne tuolla topicissa on.

Tämä menee lukkoon ja jatketaan tätä juuri liimamassani paras taskukirja topicissa.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/13/viestiketju/18730/paras_tasku...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat