Olisko kivaa jos Aku Ankka oliskin joku muu eläin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun mielestä ankka on ihan hyvä. Oishan hanhikin ihan hyvä, mutta Aku hanhi kuulostaa vähän oudolta.

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

Mun mielestä on hyvä että Aku on ankka eikä mikään muu eläin, ja siihen on tottunut niin ei olis kiva jos se vaihdettais vaikka hanheks.

Vierailija

Ei oikeestaan. Tai no, eihän me voida tietää, koska me ei olla ikinä nähty sitä minään muuna eläimenä, mutt jos se ois vaikka Aku Joutsen, se kuuloistais TOSI pöljältä!

Vierailija

Ankka on hyvä ja varsinkin kun siihen on tottunut. Muuten, olisi kiva jos sitä "ankkamaisuutta" voisi korostaa enemmänkin, ja sellaiset repliikit kuten esim. "Hah! Kivisyömmi Karhula ei säiky yhtäkään puolisukeltajaa!" ovat hyvin hauskoja:)

Vierailija

Minusta olisi aika pönttöä, jos esim. Aku ei olisi ankka vaan vaikka koira, joka huolehtii kolmesta pienestä Ankan pojasta ja, jonka isä ja äiti ovat molemmat ankkoja. Aika moista hullun myllyä ja Aku Ankkaan on totuttu kuten moni on jo sanonut. Tuntuisi tosi oudolta, jos postilaatikkoon kolahtasikin jonain keskiviikkona Akkarin sijaan Pinja Puudeli tai Henri Härkä. Ei kiitos, Aku Ankka on siis hyvä ja sillä siisti.

Vierailija

ipu99 kirjoitti:<font color="Blue" face="Arial, Helvetica,Verdana" size="4">Kopioit miltei tekstini. Mutta ei se haittaa. .</font>

Siis djorldi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat