Vastaa ja kysy-peli 2.

Seuraa 
Liittynyt23.11.2009

Loin aikaisemmallani käyttäjälläni: Heddulla, tämmöisen. Tiedän että tällainen on jo mutta silti, moni ei tiennyt siitä joten älkääpä sanoko tämmöisiä viestejä: "Lukkoon". Vanhan topan linkki tässä jonka hiidenkirnu voi laittaa lukkoon: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/12349/vastaa_ja_k...

Peliä pelataan näin: Kysyn aluksi jonkun kysymyksen. Seuraava vastaa tähän kysymykseen ja laittaa uuden. Sitten sen jälkeen seuraava vastaa tuohon aikaisempaan kysymykseen ja laittaa uuden. Esim: Herra X: Mikä on valkoista ja sitä sataa talvella? Rouva Z: Lumi. Next: Mikä on ruskeaa ja sitä putoaa vessanpönttöön. jne.

Okei aloitetaanpas: Mikä on osin ruskea, osin vihreä, ja siitä putoaa syksyllä melkein kaikki vihreät jutut.

-T@ikis

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Kommentit (1)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jaajaa, tuplanickillä siis liikkeellä. Miksikäs et käytä alkuperäistä profiiliasi? Onko salasana hukassa? Siinä tapauksessa olisit voinut ottaa yhteyttä ylläpitoon palautteen kautta (http://www.akuankka.fi/palaute)jolloin olisit saannut vanhan profiilisi taas käyttöön.

Se ettei moni tiennyt, että tälläinen on jo ei tarkoita, että saisit tehdä uuden topicin. Silloin pitäisi juuri nostaa se vanha ylös niin tietäisi jo porukka, että sellainen on olemassa, toisen topicin teko samasta aiheesta on siis täysin turhaa.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/12349/vastaa_ja_k...

Sinne siis vain jatkamaan tätä.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat