Geogätköily

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa pitää jutelle vain ja ainoastaan geokätköilystä.Jos ette tiedä mikä geokätköilu on niin annan teille siitä lisätietoja jos kysytte.

Lyhyesti geokätköilystä.

Geokätköily on hauska koko perheen harrastus jossa pitää ensin ostaa geojätköily gps ja sitten kirjautua geokätköily sivuille.Kun sinulla on gps sinun pitää naputella sinnne koordinaatit jotka lyötyvät netistä.Gps vie sinut paikkaan jossa sinun pitää alkaa etsiä pieni kokoista purkkia tai pakaste rasiaa.Tässä oli lyhyesti geogätköilysta.Lisä tietoja saat wikipediasta ja voit katsoa youtubesta geokätköily videoita.Muistakaa kysyä lisätietoja.Jos haluatte kirjautua geokätkösivuille niin menkää googleen ja kirjoittakaa Geocaching

Toivon että moderaattorit jotka eivät tiedä geogätköilystä tutustavat ensin geokätköilyyn jos aikovat lukottaa tämän topicin.

Kommentit (6)

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

D-on Ros-a, lopeta ihan oikeasti varamodeilu. Jos näin sanottaisiin jokaiseen topaan, ei olisi enää muita kuin ne, jotka ovat liimattu ylös, koska ne ovat tärkeitä. Tämä topa on tehty suuresta aiheesta, kuten on musiikki tai lemmikkieläimet. Melkein yhtä suuri aihe tämäkin on. Joten tämä on ihan asiallinen topa, joka kiinnostaa varmasti joitain, kuten minua. Älä sitten enää kirjoittele tänne, sillä todella iso osa viesteistäsi on kuin tuo äskeinen viestisi.

~Pööpötin jyrää~

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Geokätköily

hiirikebab - 04.08.11 12:31 (ID 803913) http://tinyurl.com/3o9glnl Käytä hakua.

Hehe, kuollut vuosi sitten. Nostetaanko kuolleestamerestä?

Vai jatkettaisko vaan siellä, eli, jos jatketaan, niin kuukupööpötin oli sitten väärässä.

Niin ja hiirikebab ei käyttänyt hakua, joten hän ei löytänyt sitä ( : D.)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat