Arvostele edellinen aa.fi:n käyttäjä 2

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Alkuperäinen topic aiheesta kasvoi jo ylipitkäksi, joten on uuden topicin paikka.

Uka Naakka97:n alkuperäinen avausviesti:

Lainaus:
Uka Naakka97: Eli arvostellaan edellisen käyttäytymistä, ystävällisyyttä, topiceja ja kaikkea mitä Aku Ankan nettisivuilla tulee ilmi.

Muistakaa että paljoa negatiivistä voi välttää pahojen mielien vuoksi.

Voi käyttää plus- ja miinusmerkkejä tai numeroita tai kirjoittaa muuten vain.

Lisäyksenä voisi sanoa, että muistakaa perustella miksi joku asia on hänessä hyvää. Pelkät "ihan hyvä käyttäjä" tyyliset viestit kannattaa jättää kirjoittamatta.

Alkuperäisen topicin viimeisen arvostelun kirjoitti Saikku XD XD, joten ensimmäinen arvostelija arvostelee hänet.

Linkki alkuperäiseen topiciin:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/15593/arvostele_ed...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Sivut

Kommentit (2127)

Vierailija

Ansku on mukava käyttjä, joka ei spämmää eikä hauku muita. Hän on ollut viime aikoina todella aktivvinen ja toivottavasti sinua nähdään tulevaisuudessakin aa:n sivuilla.

Vierailija

Didgeroo on mukava ja positiivinen, ja viestimäärä on suuri. Akupediaankin olet kirjoitellut, ja jopa lähettänyt kuvia Galleriaan.

raivo_ankka
Seuraa 
Liittynyt10.11.2009

Juuh, Ansku 2001 on kaikin puolin mukava ja asiallinen käyttäjä, lukuunottamatta erästä Topiccia, mutta en usko asian toistuvan. Olet useissa Topiceissa käynyt asiasi sanomassa, ja sen olet osannut tehdä hyvin asiallisesti. Ole myös avustanut joitakin uudempia kävijöitä. Ainakin minun muistaakseni.. Viestisi ovat helppolukuisia ja kirjoitusvirheitä ei taida esiintyä. Spämmäystäkään en ole sinun osaltasi huomannut.

Ankkaprofiilisi on mukavasti täytetty, ja joka kohdassa on täyttä asiaa. Akupediassa on vain 2 kirjoitusta, siitä hieman miinusta, mutta veikkaan niitä tulevan lisää. Keskusteluista on jo kakkosmitali, joka on jo todella hyvä saavutus. Peleistä enkä Koodinmurrosta löytänyt harmikseni mitaleita. (Koodinmurrosta en niin välitä, koska ei itsellänikään ole)

Galleriassa kuvia ei juuri ole. Eihän sinne mikään pakko ole laittaa, mutta olisi kiva nähdä sinunkin piirrustustyyliä ;DD

Olet pohjimmiltasi ihan kelpo käyttäjä. Kun pari juttua vielä parannat, niin sinusta kehkeytyy oikea mallikäyttäjä!

Arvosanaksi saat 8. Se on jo todella hyvä arvosana!

// didgeriduu ja Lime98 ehtivät edelleni. Teenpä heistä pika-arvostelut.

Kumpikin on oikein mukava käyttäjä ja kiitettävän aktiivinen. Viesteissä on asiaa, mutta kummallakin ne voisivat olla aavistuksen pidempiä. Ette spämmä, hauku, kiroile tai muuta vastaavaa. Molemmilla on ankkaprofiili laidasta laitaan täytetty, joka on hyvä asia. Mitaleita löytyy, toiselta vähemmän ja toiselta enemmän. Kirjoitusvirheitä ei kummallakaan ole paljoa ollut. Kumpikin saa arvosanakseen 8, sillä korjattavaa löytyy, mutta ei paljoa ;DD

Anteeksi näin pikainen!

-r_a, raivoa jo vuodesta 99-

.

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

Niin kuin jo raivo_ankasta jossain topassa sanoin, niin hän on ystävällinen, kiva, suhtkot aktiivinen ja kannattaa kaverini uusinta sarjaideaa.

Näin voin siis sanoa, että arvosanaksi annan ysin. :D

Entäpäs minkä arvosanan

arvoinen minä olen?

//Hyvä, Hidis. Ja taisi olla minulla aika pätkäviesti... ;)

-Aape-

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Aape McRonkka1 on hyvin haska,mukava sekä aktiivinen käyttäjä. Hän on myöskin lähettänyt kuvan Ankallisgalleriaan ja kirjoitellut paljon Akupediaan. Arvosanaksi annan hänelle 9/½.

Hyvää työtä Aape! Jatka samaan malliin!

Minkähän arvoinen minäkin olen? Sen saan nähdä seuraavassa viestissä!

~tupu,hupu,lupu ja rupu~ ~~Positiivista palautetta jo vuodesta 2010~~

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

thl&r on mukava käyttäjä. Monipuolinen, mukava, asiallinen ja kiva. Yksi lempikäyttäjistämme...: )

Arvosana: 9½, skarppaa, niin saat multa jo 10-!! : )

// Oho, tulipa lyhyt viesti!

{LäPPä} * Kohti 1000 viestiä!

* = Epävirallinen

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

LäPä*7:n on yksi parhaimmistoa. Hän on kirjoittanut Akupediaan, kirjoittanut mooonta viestiä, on tehnyt kuvia galleriaan sekä on ollut mukava käyttäjä.

Olet myöskin hyvä pelaamaan pelejä täällä Aku Ankan nettisivulla, joten arvosanani on sinulle 10+!

~tupu,hupu,lupu ja rupu~ ~~Positiivista kommenttia jo vuodesta 2010~~

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Thlr (käytän lyhennettä : D) on mukava ja asiallinen käyttäjä nuoresta iästään huolimatta. Hän ei hauku muita käyttäjiä ja on positiivinen. Hänen viestinsä ovat selkeitä eikä niissä ole paljoa kirjoitusvirheitä. Muutama kuvakin hänellä on galleriassa. Akupediaankin hän on kirjoitellut paljon, joka on hyvä asia. Ehkä joskus viesteissä voisi olla enemmän asiaa mutta muuten hyvä. Arvosanaksi annan vaikkapa 8½, hyvä : ).

~ Tapsa

Vierailija

Tapsa99 on errrittäin mukava ja asiallinen käyttäjä, joka ei koskaan spämmää tai muutenkaan häiriköi. Hänen kanssaan on mukava keskustella eri asioista! :D :]

-Kia K.

Vierailija

Minulle tuli arvosteltavaksi Kia K.

Sinä olet erittäin aktiivinen käyttäjä. Viestisi ovat myös mukavan pituisia. Olet myös ystävällinen kaikille. Mitallisi ovat ihan hyviä. Olet myös kirjoitellut akupediaan. Ainoa miinus siitä että en löytänyt sinun tekemiä kuvia galleriasta. Olet hyvä ja aktiivinen käyttäjä. Annan arvosanaksi 9.

No niin seuraava saa arvosteltavaksi minut.

Vierailija

Minä sain arvosteltavaksi Tomppu97:n. Olet erittäin mukava käyttäjä, jolla ei ole viesteissä kirjoitusvirheitä. Sinulla on loistavat pelimitallit ja olet kirjoitellut vähän Akupediaan, mutta et ole lähettänyt kuvia Galleriaan. Olet kirjoittanut jo monta sataa viestiä.

+ Positiivisuus

+ Ei kirjoitusvirheitä

+ Hyvät pelimitallit

+ Vähän kirjoituksia Akupediassa

+ Paljon viestejä

- Ei kuvia Galleriassa

Kokonaisarvosana: 9+

Vierailija

Tomppu97 on tänä vuonna näille sivuille tullut käyttäjä, joka on ollut heti alkuajoista asti aika aktiivinen. Ystävällisyyttä, asiallisuutta ja hyvää mieltä sinulta löytyy erittäin paljon, joten et hauku ketään saati puutu turhiin riitoihin, vaan annat riitelijöiden selvittää itse riitansa. Olet varmasti spämmäämistä sun sellaista vastaan, joten sekin on hyvä juttu. Viestejä sinulla on ihan kivasti, niitä onkin aika hyvä määrä viestiesi laatuun nähden. Ne ovat sellaisia keskipitkiä, joskus jopa sen yli. Mutta täytyyhän aina muistaa, että se laatu on tärkeämpää, kuin määrä. Ankkaprofiilisi on sinulla aika hyvä, olet täyttänyt jokaisen kohdan ja saanut monia 1. mitaleja peleistä ja Keskusteluistakin sellainen löytyy. Muitakin mitaleja löytyy, kuten tuo Koodinmurto II. Akupediassa olet muokannut vain yhtä artikkelia, joka käsittelee Indiana Hopon kaaraa, Kaarinaa. Lisäksi Galleriassa ei ole kuvia, noista asioista siis pienen pientä miinusta. Keskusteluista vielä, että käy monipuolisissa topiceissa, tällaisissa, joissa voi arvostella eri asioita ja jakaa mielepiteitä ja sellaisissa leikkimielisissäkin topiceissa.

Tässä vielä plussat ja miinukset:

Plussat:

+ Aktiivisuus

+ Asiallisuus

+ Ankkaprofiili (kokonaisuus)

+ Pelimitalit

+ Kirjoitusasu

Miinukset:

-Akupedia

-Galleria

Siinäpä se, kokonaisuudessa olet valtavan mukava, aktiivinen, asiallinen ja hyvä käyttäjä, sinusta voi vielä kehkeytyä jotakin.

Arvosana: 9-

//Siellä kerkeää Lime98 väliin. Ei olisi reilua jättää sinua arvostelematta, joten teenpä niin, että arvostelen sinutkin:

Lime98 on myös tämän vuoden alussa kirjaitunut käyttäjä, joka ei ehkä ollut alussa niin aktiivinen, kuin nyt. Olet alkanut käydä täällä enemmän, mikä on tietenkin loistava juttu! Asiallisuutta ja hyvää käytöstä löytyy rutkasti, hauskakin olet. Sinäkin taidat olla spämmäystä jms. vastaan, hienoa siis. Sinä panostat viesteissäsi enemmän laatuun kuin määrän, viestisi ovat siellä yli keskipitkän, jopa pitkän mailla. Kirjoisasukin on kunnossa, kirjoitusvirheitä ei juurikaan nähdä ja viesteistäsi saa loistavasti selvää. Osaat ottaa toiset huomioon ja arvostella heidät loukkaamatta ketään, hyvä. Ankkaprofiilisi olet täytelly hyvin, olet kertonut itsestäsi hyvin ja pelimitalejakin olet saanut jotenkin kasaan. Tunnemme sinut keskusteluiden ja Akupedian puolella, mutta Galleriassa sinua ei ole (vielä) nähty. Ehkä joskus tullaan näkemään. Sinulla on paljon ystäviä täällä, kukaan ei vihaa sinua, joten olet ollut kaikki kohtaan samanlainen ja jokainen ankistihan on saman arvoinen. Täältä tulee vielä plussia ja miinuksia:

Plussat:

+ Aktivisoituminen

+ Asiallisuus

+ Ankkaprofiili

+ Kirjoitusasu

Miinukset:

-

Eli ei tällä kertaa miinuksia, hieno homma sinulta ; ). Kokonaisuudessa siis, olet asiallinen, mukava, seurallinen ja erittäin hauska ankisti, jota tullaan varmasti näkemään vielä pitkään täällä.

Arvosana: 9+, well done!

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Scoorge McD on parhaita koko sivuilla, aktiivinen, mukava, asiallinen, ei tee turhia topiceja, ei arsytä, akupedia kunnossa, galleria kunnossa.

____________________________________________________________________________________________________

Akupedia: Olet kirjoitellut sinne paljon mikä on todella hyvä homma ja oma tieto kannattaa jakaa, vaikka mitallit ovat hajalla.

____________________________________________________________________________________________________

Galleria: Hyvä! sinne olet lähettänyt kuvia mikä on todella hyvä ja se on mielestäni hyvä homma että lähettelee kuvia.

____________________________________________________________________________________________________

Mitallit: Pelejä olet jaksanut pelata,mikä on hyvä juttu, keskusteluista ykkösmitalli, mitalleja on hyvä kerätä(näyttää hienolta profiilissa)

____________________________________________________________________________________________________

Profiili: Et haasta riitaa, et tee turhia topiceja, et spämmää, oikeinkirjoitus sinulla on kunnossa.

____________________________________________________________________________________________________

+ mukava

+ aktiivinen

+ asiallinen

+ mitallit hyviä

+ akupedia

+ galleria kunnossa

Arvosana on 10

PS- mulle sanottiin että noiu viivat on huonoja mutta ne kuuluu mun tyyliin ja PISTE

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Innokas Roope-fani on ehkäpä koko sivuston paras käyttäjä.

____________________________________________________

Akupedia: Olet kirjoittanut akupediaan hienoja kirjotuksiasi. Olet ollut siellä ahkera ja siksi ylistän sinua.

____________________________________________________

Profiilisi: Sinun proofiilisi on hyvi aktiivinen, hauska sekä kiinnostava.

__________________________________________________

Mitalit: Sinulla on kertynyt todella paljon mialeita, joita voi profiilistasi ihailla. Olet hyvä pelaamaan sekä kirjoittelemaan.

__________________________________________________

Ankallisgalleria: Olet piirtänyt todella hienoja taideteoksiasi galleriaan. Olet yksi parhaimmista gallerian piirtäjistä.

__________________________________________________

Arvosanaksi annan sinulle 10+:n. Olet yksi parhaimmista käyttäjistä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat